Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Recenze (161)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zas až také hrozné, ale keď si uvedomím, aké sa to snažilo byť vtipné... Každou ďalšou minútou to chablo stále viac a viac. Nezachránili to ani nezmysly typu : kuriatko ako odpadlík a o 10 minút už hrdina bejzbalovýh majstrovstiev... No stačilo mi. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Příbeh je klasická disneyovka, animace průměr, ale výborně jsem se u toho nasmál.. Spousta hlášek a parodie na všechny mimozemšťanské filmy od E.T. až po Válku světů mě přinutily tu čtvrtou hvězdičku nakonec přihodit... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Začátek byl slibný, ovšem to co následovalo potom, už bylo vcelku o ničem. Neříkám, bylo to něco jakžtakž nového a nápaditého - hodně se mi líbil ten malý prcek mimozemšťan - ale prostě takový ten průměr mezi kreslenými filmy pro děti. Nehledě na tu strašnou animaci. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Vizuálne neskutočne škaredé, síce sa sviežo tváriace, ale príbehovo bezduché a omnoho viac trápne, než vtipné. Byť dieťaťom, pokrútim nad tým hlavou, vo veku tínedžersom mi je z toho ale fakt na zvracanie. Niekto by tie otravné zvery mal zabiť a zjesť. (20%) ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Vtipné to nebylo. Je to spíš jen hodina a půl kreslené blbosti. Ale je to nenáročné, člověk se u toho netrápí takže za to velké plus. Ovšem studio Walt Disney umí udělat mnohem lepší filmy. Slabší 3*. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Je to film leda pro malé děti, krátký, animace tak akorát, žádná, kvůli které bych musela padnout na kolena. Příběh mě moc nebavil, ale uznávám, že pro malé děti film může být dobrý. Jenže já dítě nejsem a tudíž mě tento film prostě nezaujal... Ač pravda je, chvílemi mi Strašpytlíka bylo líto, ale že soucítíte s hlavním hrdinou, ještě neznamená, že film u vás boduje, takže bohužel... ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Jako není to úplný propadák, dětem se to bláznivé chaotické pobíhání a pištění asi bude líbit, je tam pár dobrých nápadů a odkazů, ale... právě to bláznivé pobíhání a pištění postaviček, které mi k srdci zrovna nepřirostly, je pro dospělého diváka docela špatně stravitelné. A největší hrůzou byl samozřejmě zpěv. ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Pri takej silnej konkurencii animákov aká vládne v súčastnosti sa tento nepodarený synáčik animácie nemá šancu porovnávať so svojímy staršími a omnoho zábavnješími bratríčkami. Keby bol aj človek ochotný odpustiť hroznú animáciu tak by stále ešte anarzil na pevnú stenu nudy a stereotipu, kde všetky náapdy som už neikde videl. Ono asi je to daň za množstvo projektov, ktoré boli v tejto oblasti veĺmi úspešné a z toho vychádza snaha aj s menším rozpočtom a horším scenárom zarobiť financie. Ale taká ej už konkurenicia aspoň je si z čoho vyberať. 1,5* a veľké skalmanie aj ke´d nájde sa aj pár svetlých momentov. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo nadějně ,ale pak už to bylo nudné a přeplácané.Perfektní úvodní hudba.Jediný co bylo originální byly mimozemštani. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na animak je to dost slabe, reziser Mark Dindal je len rutiner bez zaujimavejsieho napadu. Priemer, ktory rychlo vyfuci z hlavy. 41 % ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Další pohádka, na které jsem vyrostla a která mě snad nikdy nepřestane bavit. Nad jednou věcí jsem se ale při sledování filmu zarazila, možná je to jen můj pocit, ale zdálo se mi, že animace byla malinko odfláknutá než u ostatních Disneyovek, ale je to jenom malý detail. Zasmála jsem se u toho, je to krásně bláznivá pohádka s ponaučením, že malý člověk dokáže udělat velké věci. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nudna priblbla rozpravka s otrasnymi zvieratkami,ktore viac lezu na nervy ako bavia.Este nieco?Skutocne lutujem rodicov,ktory sa dali nahovorit detom a platili za to v kine. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze nádhernou animaci, jakštakš ucházející příběh s pár vtípkama a hlavně skvělý výmysl postavy Strašpytlíka,povedl se :)) ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zcela prostý, bez výraznějšího nápadu udělaný animák, který si dělá legraci ze Spielbergovy Války světů. Jediné, co se mi na tom líbilo, byl český dabing. ()

SoolenJV 

všechny recenze uživatele

Animace silně odfláknutá, ale zas taková tragédie to nebyla. Válka světů a několik dalších sci-fi v dětské verzi a s mravním poučením. ()

Reklama

Reklama