Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Recenze (161)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nevím , ale pro mě asi nejslabší animák . Příběh mě moc nezaujal a dokonce ani animace a to jsou faktory na kterých animáky stojí a když je nemá tak nefunguje .( 28.9.13/PC ) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? Šílenost, která se za každou cenu snažila být vtipná, i za cenu použití občasných méně vhodných slov, situací, dvojsmyslů, či úplných nesmyslů. Pointa nebyla kdo ví jak dobrá, typicky moralistické problémy rodičovství. Přežito, ale podruhé bych si to nepustil. 50% ()

Santa666 

všechny recenze uživatele

Kuřeti, které tvrdí, že mu kus nebe spadnul na hlavu by přece nikdo nevěřil, že? Ani jeho táta... Film vypadal na začátku skvěle, spousta dospělejších vtipů a pěkná animace. Postavy jsou řádně šílené a hodně to dávají znát, ošklivá kachna, prase, které miluje Barbru Streisand, hyperaktivní ryba s potápěčskou helmou nebo přitroublý krocan-starosta. Bohužel příběh slábne a ke konci se z něj stává klasická dětská disneykovka s vyjímkou závěrečného promítání Strašpytlíkova příběhu. Nakonec jsem se rozhodoval mezi 3* a 4*, musím jsem se přiklonit k lepším třem, protože ten sestup kvality ke konci prostě nemůžu tolerovat. 70% ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Strašpytlík a Mamma Mia! spolu sice nemají vůbec nic společného, ale na mě působily vcelku podobně: mizerný celkový dojem (nutno dodat, že u Chicken Little byl přece jenom mizernější) s pár světlými body (tady to byli asi jedním-slovem-mluvící dikobraz a díky-bohu-nemluvící ryba). Což ve výsledku dává pro mě ohavně animovaný animák ve zmateném nic moc příběhu a se stereotypními "hrdiny". Co se opeřenců týče, vítězí u mě Queer Duck! ()

Siri69 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem od toho víc,takže u mě rozhodně zklamání... Ale tak zlé to zase neni. Je to průměrný animák u kterého se občas usmějete (ne zasmějete)... 3* ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Udatné Kuriatko (Chicken Little) je skutočne filmom pre celú rodinu. Aj keď je hlavne pre deti, neverím, že nikto z nás by si nepozrel rád prepracovanú rozprávku. Aj keď má len 77 minút je natoľko energická, zábavná a poučná, že si určite získa srdcia všetkých detí. Má síce už možno otrepanú myšlienku zachraňovania sveta malými v spoločnosti, ale je urobená naozaj tak, aby to nebolo až také okaté. A povedzme si pravdu, vašim ratolestiam to nebude určite vadiť.77% ()

prasacimor 

všechny recenze uživatele

Animácia nebola vyložene zlá. Skôr tie zvery boli vymyslene nejak nezaujímavo, nesympaticky. Príbeh tiež nebol zlý, len to dajako celé nefungovalo dokopy. A absencia poriadneho humoru je v takýchto filmoch neospravedlnitelná. Celkovo (našťastie iba krátka) nuda. Ps: Brat si predtým pozrel Shreka 2, tak som sa moc nedivil, keď nemohol na toto nájsť vrúcneho slova..."úplne SHITNY film!!!" ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: pani Woolensworthová: - "Třído, strana 62. Převeďte všechna zájmena do bečení. On." studenti: - "Bee." pani Woolensworthová: - "Ona." studenti: - "Bee." pani Woolensworthová: - "Oni." studenti: - "Bee." pani Woolensworthová: - "My." studenti: - "Bee." & Runt: - "Hoďte mě přes palubu, dokud to ještě jde. Jen mi tu nechte pár nábojů, vodu a pár chipsů na večer." & Runtova máma: - "Tak, Mrně, stačilo! Nechtěj, abych ti zamkla všechny cédéčka Streisandky!" Runt: - "Mami, Barbra za to nemůže!" & Buck Cluck: - "To jsem zvědavej, jakej film o tobě natočej teď!" Strašpytlík: - "Jenom doufám, že se budou držet faktů." Buck Cluck: - "Synku, tohle jsou lidi z Hollywoodu. Ti nikdy nepokazej dobrej příběh." ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Myslete si o mě co chcete, ale tohle je asi nejhorší animák co jsem kdy viděl. Scénáristicky neuvěřitelný mišmaš, který udělá dětem v hlavě chaos, avšak rozhodně nepobaví. Plno zbytečných klišé jakoby dávají vědět, že jde přecejen o rodinný film. Nudná a na první pohled i odfláknutá animace nutí vás zavzpomínat s lítostí na první Toy Story. Vše zachraňují jen občasné vtípky, které mě již vstávajícího donutili smilovat se a dát tomu malému opelichanému kuřeti aleapoň jednu hvězdičku, příště bych ho ovšem raději viděl v KFC. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Jako dětský animák nestojí za nic. Za těch 77 minut nemá vůbec čas aby se nějak rozvynul příběh. Ale pokud to berete jako parodii na Znamení, Válku světů a další, tak se neskutečně bavíte a ta stopáž je tak akorát. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

He, to víte že znám velice tenhle film. Moje heslo pro tento film zní: 2005, kino, popcorn, Zličín, sál 8 a kamarád. Ne! Vůbec mi nepřeskočilo, díky těmto heslům si vždycky najdu tento film, jelikož si dobře pamatuji, jak naše mamky nás nechaly osamotě v kině. A vlastně pamatuji si, jak jsem se smál vtípkům, které se objevily v tomhle filmu a hodně jsem se u toho bavil a vůbec jsem se nenudil. (Lví král na začátku, de***, Tic Tac, Time Out, jdete nakupovat?). Přeci jen, kdo na takové nápady prostě chodí, aby kuře bylo hlavní postavou, zamilovalo se do celkem ošklivé kachny a bylo kamarádem s obtloustlým prasetem a rybou, která chodí jako člověk a jmenuje se Rybíz? Trošku mi to připadá jako Zootropolis. Často je to tak, že se začátky tak nějak rozjíždí, tady nás už nakrmili jednou akcí za druhou. Ten konec je taky dost ujetý, když ufoni změní Bliznu z lišky na Barbínu a závěrečný film v kině, jak to bylo doopravdy. Myslím si, že pokud si chcete odpočinout od reálného života a pobavit se, tak tenhle snímek by vás mohl nadchnout. :) ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

Spočiatku celkom zdravý mix animovaného stereotypu a originality, ale postupne sa uberá na originalite a pridáva na stereotype a už sa to ani také zdravé nezdá. Vtipmi je to iba tak letmo dochutené a opakovaný "vtip" v tomto prípade už vtipom nie je. Keď dôjde k akcii a naháňačkám, tak sa z toho stáva ten typ animáku, ktorému ubližuje každá minúta. Tu tých minút našťastie nie je až tak moc. Celkom by ma zaujímal ten PIKObraz. 4,5/10 (Videné 13.2.2021, SK dabing) ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Přes 3D animaci je jasně poznat, že jde o Disneyovku a cílenou za nejmenší. Nechybí synek s traumatem, kterému otec nerozumí, dojemné proslovy, pitomé písničky. Celý je to hrozně infantilní, dětinský a vlastně i nudný. Naštěstí ale poslední třetina filmu zachraňuje hodně - mimozemská invaze je výbornou parodií na Válku světů a pointa je fajn. A úpřimně, kdyby to natočili tak, jak je ve finále ten film v kině, bylo by to mnohem zábavnější. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má neuvěřitelně obrovské množství dětských míst, oproti tomu se ale v celé stopáži objeví pár vtípků, kvůli kterým se i dospělým vyplatí zůstat u monitoru :) Ale ano, Pixar je Pixar :) ()

sQelle 

všechny recenze uživatele

Bez příběhu, bez zápletky. Kuře, které vyhazuje peníze za sodu, aby vypadalo akčně, ale kdyby otevřelo dveře a vyšlo po schodech, taky by mu to neublížilo. Hloupé prase, ale tak hloupé, že ani vtipné není. A ošklivá "asi" kachna s občas "geniálním" nápadem. Možná by se mi film líbil víc, kdyby byl v akci jako při závěrečné scéně v kině. ()

Reklama

Reklama