Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Recenze (161)

Fanex 

všechny recenze uživatele

Střeštěná komedie, ale ještě ujde. Byl sem na tom v kině, nevěděl sem o čem to bude, ale překvapilo mě tam UFO, které sem tam vůbec nečekal. Ale vickrat už se na to nepodivam...aspon neuvažuji. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Blbina s jednoduchoučkým příběhem s několika skoro vtípky (pobavila jen miniaturní narážka na Indiana Jonese). Jen pro malé děti. ()

Druby 

všechny recenze uživatele

Po pěti letech od vydání sem se rozhod, že se na tento animák konečně podívám a zjistím, proč sme tak přezdívali naší učitelce ve škole. Myslím, že bych se jí měl omluvit, protože tento film mne dost zklamal. Animace průměrná, příběh tragický, postavy fádní (jediná přísná postava byl Rybíz ;-) - naštěstí stopáž ideální 77 minut - ideální film do školky poo..;-) 25% ***** UPDATE 27/7/2013: Druhé shlédnutí je výrazně lepčejší pokoukáníčko..:-) ()

Patrik256 

všechny recenze uživatele

Tržby v ČR*_ 1 472 035 Kč (23 kin) // Tržby v USA* _ 40 049 778 $ (3 654 kin) // Rozpočet_ 150 miliónov $ // Tržby _ 314.4 miliónov $ ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

Sice opravdu velice roztomilé kuřátko a ze začátku i poměrně zábavný a zajímavý flim, ale jak se tam objevili mimozemšťané, což bylo asi v půlce filmu, tak od té doby trapné, marné a velice nudné, takže 2 hvězdičky je víc než dost. ()

Alf 

všechny recenze uživatele

škoda, že část filmu je věnována vztahu otec - syn, ze kterého - jak je moderní - vychází otec jako naprostý idiot, který si bez syna vlastně ani neporadí... ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Nie až tak úplne super, ako niektoré iné animáky, ale v mnohých momentoch som sa fakt schuti zasmial. Fajn :). ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný a lehce přeplácaný a zmatený animák s nekvalitní animací- ne však hloupý a s docela dobrým poselstvím, takže lehce přimhouřím obě oči....50% ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Disneyovka pro děti s několika písničkami. Myslím že ani dospělí se nudit nebudou, protože je tu hodně srandovních postaviček. Příběh - stokrát omílané téma táta/syn. Nejvíce mě pobavil basseballový zápas, s komentářem našeho nejlepšího fotbalového komentátora Jaromíra Bosáka. Nastává otázka kdo je vlastně větší strašpytlík? Kuřátko nebo to prase? :) ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mne to sice moc nebavilo, ale jelikož v bedně tehdy nic jinýho nebylo, dívala sem se dál a musím uznat, že sem se místy i zasmála. Sice mi nějak unikal děj, nevím, byl to takovej mix všeho možnýho a ani sem nějak nepochopila, co tím chtěli tvůrci říct (pro ty nejmenší děti), ale jedno vím jistě - fuga, cestující v akvárku jako v autě, byla bezkonkurenční :-D ()

Zalost 

všechny recenze uživatele

Hned na úvod bych rád podotkl, že od Marka Dindala, jehož jméno bylo pod takovými perlami jako Kočky netančí a především Není král jako král, jsem čekal víc. Tohle jsem si opakoval skoro celou první část filmu o panikářském kuřeti, které nakonec ("překvapení") musí všem dokázat, že něco i dokáže. Projevila se tu především obvyklá slabost disneyovek - písničky a marná snaha vykreslit charakterová pozadí a emocionální pouta. Ale zhruba od půlky film chytl druhý dech a náhle vše začalo odsýpat, písničky se změnily na výběr hitů let minulých (a navíc i dobře zapracované do point), jako by si tvůrci rovzpomněli, jak zábavné filmy dělali v minulosti. Pořád to není úplná špička, ale divák se má aspoň čemu smát, což je sice činnost vyskytující se i v první polovině filmu, ale sporadicky. Takže druhá část filmu Strašpytlíka zachránila od mého hodnocení "Hmmm, nic moc" na lepší "A proč takto nevypadala i první část filmu?". ()

Gismo.kv 

všechny recenze uživatele

Strašpytlík mě velmi zklamal, dějově to bylo pro mě nezajímavé a ani moc vtipných okamžiku ve filmu nebylo. Na dvě hvězdičky to má, ale z kreslených komedií, co jsem měl možnost vidět, je to ta jedna ze slabších... ()

yossarian- 

všechny recenze uživatele

No že by to byl pytel zábavy se teda povědět nedá, ale vzhledem k délce se to snést dalo. Ale ještě 12-17minut a byly by jen dvě hvězdy:-) ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za to chlupaté emzácké děcko ... jinak bych se rád zeptal, zda už těch animáků, co chtějí těžit ze soudobého trendu a nadšení, ale nemají na to, by konkurovali vydařeným kouskům a průkopníkům, není dost?! ()

Liduskaa 

všechny recenze uživatele

Už je to sice trochu dýl,ale jako by to bylo dnes co sedím v letním kině na Silvestra a na plátně běží tenhle film...Myslím, že jen díky velkému množství svařáku, který nám pomáhal to přetrpět sme to vydrželi....ale tím co sme potřebovali přetrpět bohužel nebyla zima,ale tenhle strašný animák:( nikdy více.... ()

Naki 

všechny recenze uživatele

Kvalitou klasický americký animák. Nejvtipnější bylo asi zapracování písničky Spicegirls do příběhu, ovšem zrovna tomu se děti nesmějí.. ()

Reklama

Reklama