Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Recenze (161)

duffi 

všechny recenze uživatele

Necetl jsem recenze v Cineme, ale to co jsem videl, byla otresnost, kterou si ty deti proste nezaslouzi, misto krasneho pribehu v Andelovi Pane je tu otresnost ktere se deti nesmaly a dost pochybuju, jestli by to nemelo byt od 12ti... ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

U animáku teď spíš hledám humor, který je tam schovaný pro dospělé, ale tentokrát jsem ho bohužel hledala marně. Ale jinak příjemná záležitost. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Disneymu nezbylo opravdu nic jiného než koupit Pixar, tohle nemá šťávu, roztomilost ani vtip. Je to jen kreslený příběh, ne moc dobře nakreslený, ne moc dobře napsaný. Ještě že jsem na to nešel do kina... ()

sigi2 

všechny recenze uživatele

Teda neviem, čo vám všetkým na tomto filmíku vadí. Čo ste od toho očakávali, Taxikára? Išiel som na to s kamarátmi, a bavil som sa oveľa lepšie ako tá kopa špuntov okolo nás. Veľa naozaj vtipných odkazov na iné filmy, slušný príbeh, nadpriemerná zábava. ()

[Scorpion] 

všechny recenze uživatele

Tipujem, že tento film bol určený mladším divákom, no pochybujem, že dokázal uspokojiť aj tých. Úplne suché kurča, ku ktorému by mali podávať omáčku. Našťastie, že dali aspoň vodu vo forme rybičky a dikobraza. ()

liberita 

všechny recenze uživatele

Možno ako odchovanec klasických disneyoviek nehodnotím úplne objektívne, ale podľa mňa si toto viac ako hviezdičku nezaslúži. Je to hlúpe a nudné, chýba tomu vtip aj zaujímavý dej a zo všetkých postavičiek je sympatická jedine rybka, ktorá nerozpáva. Slovenský dabing a prespievané pesničky sú posledným klinom do rakvy Kurolittla. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Vcelku trápna rozprávka, ktorá mala dobrý nábeh na niečo viac, ale zostala nevyužitá a ku koncu už nudila. Škoda. ()

Al Majda 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Trellínem, animovaný film v letošním roce byl naprosto na h...... Vždycky jsou na to veletraillery, kde jsou kouzelní blbínci, na které se hezky kouká, ale samotný příběh je nakonec pěkná nuda pro dospělého a pro malé dítě naprosto nepochopitelné (např.Valliant , 2.světová válka , nacisti ). K věci, Strašpitlík mě velmi překvapil, hlavně tím, že tam nescházel vtip. Náramně jsem se bavila,obzvlášť věcem,které byli přizpůsobeny zvířecímu životu ve městě, jako místo sekačky kozosekačka, atd., převyprávět vám to nemohu, chjo. Jediná výhrada a to Disneyovská dojácká hudba ala Malá mořská víla, ble :-). Jinak se to celé povedlo,taky bych tomu dala víc než tři hvězdy, ale zas nemůžu být tak hodná, musim si ty hvězdy nechat na větší trhák, ale půl bodu by se mi tu teď hodilo. ()

fordhont 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipný "disneyovský" příběh o malém kuřátku, kterému moc nevěří. Jednoduché vtípky docela pobaví; někdy děti a jindy dospělé. ()

OJan

všechny recenze uživatele

Začátek vcelku ujde, ale pak už to není vůbec zábavné, je to utahané, nudné, ale pár dobrých momentů se tam najde. |50%| ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Pre niekoho sklamanie, pre mňa celkom uspokojenie. Jasné že za detských čias to bol u mňa solídny animák a za tie roky sa už aj moje myšlienkové pochody zmenili, ale tie narážky na rôzne filmy, skvelo laďujúci soundtrack a animácia adekvátna danej dobe mi nepokazila dojem ani po rokoch. Nie je to však nič chválospevné, ale taká animovaná blbinka pre pobavenie, obzvlášť mladšieho publika. Za mňa nostalgické 3*. ()

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Přestože má Strašpytlík jen 77 minut, většinu z nich tvoří vata, neboli scény, v nichž se "něco děje" jen proto, aby se prostě "něco dělo" a malé děti měly na co koukat. 40 % (Ondřej Vosmík, Ci 11/2005, str. 86) ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Slabota. Scenáristicky nefunkčný pokus o ďalšie animované disney dobrodružstvo dopadol opäť neslávne. Príbeh je nekompaktný, a akoby roztrieštený na niekoľko vzájomne takmer nesúvisiacich scén. Po humornej stránke zaujme tak pár heftov alebo odkazy na nejaké tie filmové klasiky. Tá 3D animácia taktiež neohúri, rovnako aj hudba je nevýrazná. Tento animák proste nefunguje takmer v žiadnom smere. 40%. ()

n562 

všechny recenze uživatele

Film, který je podle mě určen spíše pro děti. Očekávala jsem něco ve stylu doby ledové, ale to jsem se spletla. Jde o ne moc povedený film snažící se napodobovat válku světů. Nebo vám ti mimozemšťané nebyli povědomí???? Ale dětem by se to líbit mohlo.Možná... ()

Reklama

Reklama