Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Recenze (161)

sparrow1 

všechny recenze uživatele

Tenhle animak je tak nedoceněny. Pokaždé když ho vidím se skvěle bavím.Ty hlášky jsou boží a korunuje to blizna zrzava. ()

miCHALupka 

všechny recenze uživatele

Z tohoto kresleného filmu jsem docela nadšen, protože splnil má očekávání na jedničku. Začíná to docela zajímavým a neokoukaným intrem. Velice zajímavý hrdina (kuře), kterému vůbec nic nevychází a jeho otec, se kterým si nerozumí. Potom je tu ještě tlusté prase, ulítlá ryba, která si hraje se vším a kachna, která má představovat ženu. Tento biják se ve své druhé polovině přehoupne ve zběsilou jízdu. Objevují se zde docela zajímavé songy, které toto dobrodružství zcela úspěšně doplňují. Hodnocení: 87% ()

jeany23 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející výplň na nedělní podvečer, s pár nezbytnými moralitami (děti, komunikujte se svýma rodičema, rodiče, důvěřujte svým dětem). Neurazí, nenadchne. ()

String 

všechny recenze uživatele

Na odreagování dobré, ale děti bych na to nebral, ty by asi děj nepochopily, spíš se smějou když tam dvakrát něco někoho praští do hlavy... ()

BobbyPeru odpad!

všechny recenze uživatele

Nejstrašlivější film pro děti jaký jsem kdy viděl. Proti této hrůze jsou i Malá mořská víla 1 a 2, Lví král 1 až já nevím kolik, Beethoven a Myšák Stuart Little uměleckými díly. ()

Mirešák 

všechny recenze uživatele

Hloupoučký, vlekoucí se příběh s ponaučením je doplňován povedenými pokusy o originalitu a vtip. Je pak těžké říci, které kritérium převažuje, v tomto ohledu bych film přirovnal k pixarovským autům či Wall-e. ()

FanOfMovies 

všechny recenze uživatele

Z mého pohledu nejhorší animovaný film, který se kdy dostal do kin. Příběh je slátanina plná zvláštností, které mi nebyly moc sympatické. Ale jelikož mám animované filmy rád a beru je jako zpestření pro odpoledne, tak dám tři hvězdičky s odřenýma ušima, ale raději už podobné animáky nedělejte. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Normálně je to za 2 hvězdy, když to , ale porovnám s novějšími animáky co jsem viděl Ledová Sezona a Ups Noe Zdrhnul tak hvězdu přidám jelikož tohle mě přišlo lepší než oba dohromady. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Strašpytlík je dost zajímavý animák. Ačkoliv příběh je trochu zbrklý a zmatený, tak celým filmem nás doprovází sympatická partička malých bláznů a mimozemšťané. Takže já jsem se bavil dobře. ()

Wav 

všechny recenze uživatele

Pro mě opět jedno disneyovské klišé s outsiderem, kterému nikdo nevěří. Dvě hvězdy víceméně jen za dabing paní Šafránkové, za R.E.M. a za závěrečnou předělávku Strašpytlíka jako "životopisného" filmu. Jo, a za to, že se tu nezpívá ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Tu je zaujímavá jedna vec: čím novšie komentáre, tým lepšie hodnotenie - z toho mi vychádza premisa že v porovnaní zo súčasnou tvorbou je tento anikák stále pecka. V dobe kinopremiéry resp. vydania DVD boli komenty zdžanlivé, viac menej kritické, t.j. v r. 2005 a pár rokov potom zrejme kinematografia vyprodukovala iné pecky ako tento film, no v porovnaní zo súčasnoasťou je tento animák je kvalitou príbehu ďalej ako súčasné podobné filmy. Videl vôbes niekto okrem Frozen2 nejaký vydarený aktuálny animák? ()

Reklama

Reklama