Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (161)

JADIM 

všechny recenze uživatele

Spočiatku celkom zdravý mix animovaného stereotypu a originality, ale postupne sa uberá na originalite a pridáva na stereotype a už sa to ani také zdravé nezdá. Vtipmi je to iba tak letmo dochutené a opakovaný "vtip" v tomto prípade už vtipom nie je. Keď dôjde k akcii a naháňačkám, tak sa z toho stáva ten typ animáku, ktorému ubližuje každá minúta. Tu tých minút našťastie nie je až tak moc. Celkom by ma zaujímal ten PIKObraz. 4,5/10 (Videné 13.2.2021, SK dabing) ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mne to sice moc nebavilo, ale jelikož v bedně tehdy nic jinýho nebylo, dívala sem se dál a musím uznat, že sem se místy i zasmála. Sice mi nějak unikal děj, nevím, byl to takovej mix všeho možnýho a ani sem nějak nepochopila, co tím chtěli tvůrci říct (pro ty nejmenší děti), ale jedno vím jistě - fuga, cestující v akvárku jako v autě, byla bezkonkurenční :-D ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Ač matčinému prsu již odrostlý, animované pohádky mám rád. Auta, Příšerky s r.o. nebo Vall-I podle mě strčí pěknou řádku hraných filmů hravě do kapsy. Navíc v poslední době se tyto pohádky profilují jako "zábava pro celou rodinu", tudíž i humor již není tak dětský. Strašpytlík však patří k těm nejslabším. Chatrný děj, hloupý hlavní hrdina, kterému člověk ani nemá sílu fandit a velké "finále" plné mimozemšťanů ničících vše, co jim přijde pod chapadlo, kteří přišli děsiví i mně, natož pak dětem, kterým je film určen... 30% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónovTržby USA $135,386,665Tržby Celosvetovo $314,432,837Tržby za predaj DVD v USA $146,247,412 //počet predaných kusov 6,395,589║ V kine ma to moc pobavilo ale o druhom pozretí už na DVD to už neplatí, prišlo mi to o hodne slabšie ale radšej ponechám v hodnotení dojem z kina aj keď sa jedná len priemernú CGI rozprávku po všetkých smeroch. /videl v kine: 75%/ ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Další pohádka, na které jsem vyrostla a která mě snad nikdy nepřestane bavit. Nad jednou věcí jsem se ale při sledování filmu zarazila, možná je to jen můj pocit, ale zdálo se mi, že animace byla malinko odfláknutá než u ostatních Disneyovek, ale je to jenom malý detail. Zasmála jsem se u toho, je to krásně bláznivá pohádka s ponaučením, že malý člověk dokáže udělat velké věci. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně u semaforu, ve které Strašpytlík šlápne do žvýkačky, je nejdříve pohled na přechod zezhora - nikde ale žádná žvýkačka není. Nemohl tedy do žvýkačky šlápnout. (Patrik256)
  • Ron J. Friedman prišel do Disneyho velkovýrobny na kreslené filmy jako ostřílený scénárista. Mél za sebou neskutečné množství TV sérií, např. Charlieho andílci, Dukes of Hazard nebo Iron Man a pak se v kinech objevil také jejich animák Brother Bear. (imro)

Reklama

Reklama