Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (161)

klichem 

všechny recenze uživatele

Roztomilé kuriatko bojúce proti predsudkom okolia, sklamanniu jeho otca a UFONOM. :D no co viac si možete priať?! I ked s animáciou som nebola až tak velmi spokojná, alebo skor nebola som na takýto tym animáku zvyknuta. Prijemný film po nedelnom obede. Nie je to však žiadna pecka. Určite si však užijete koniec, ktorý ma velmi milo prekvapil. :D ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Přes 3D animaci je jasně poznat, že jde o Disneyovku a cílenou za nejmenší. Nechybí synek s traumatem, kterému otec nerozumí, dojemné proslovy, pitomé písničky. Celý je to hrozně infantilní, dětinský a vlastně i nudný. Naštěstí ale poslední třetina filmu zachraňuje hodně - mimozemská invaze je výbornou parodií na Válku světů a pointa je fajn. A úpřimně, kdyby to natočili tak, jak je ve finále ten film v kině, bylo by to mnohem zábavnější. ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Spočiatku celkom zdravý mix animovaného stereotypu a originality, ale postupne sa uberá na originalite a pridáva na stereotype a už sa to ani také zdravé nezdá. Vtipmi je to iba tak letmo dochutené a opakovaný "vtip" v tomto prípade už vtipom nie je. Keď dôjde k akcii a naháňačkám, tak sa z toho stáva ten typ animáku, ktorému ubližuje každá minúta. Tu tých minút našťastie nie je až tak moc. Celkom by ma zaujímal ten PIKObraz. 4,5/10 (Videné 13.2.2021, SK dabing) ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Velmi nedocenený animák. Mňa a moje potomstvo pobavil nespočetne veľakrát a prekvapivo ani tí najmenší diváci nemajú hokej z tej mimozemskej vložky a užívajú si ju nemenej ako ostatné príhody Kurovej partie. Postava malého smoliarskeho kurčaťa, ktoré sa stane hrdinom je neodolateľná a rozprávkovo pekne napísaná. Na protest proti 55% na databáze dávam 5*, inak za štyri. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Myslete si o mě co chcete, ale tohle je asi nejhorší animák co jsem kdy viděl. Scénáristicky neuvěřitelný mišmaš, který udělá dětem v hlavě chaos, avšak rozhodně nepobaví. Plno zbytečných klišé jakoby dávají vědět, že jde přecejen o rodinný film. Nudná a na první pohled i odfláknutá animace nutí vás zavzpomínat s lítostí na první Toy Story. Vše zachraňují jen občasné vtípky, které mě již vstávajícího donutili smilovat se a dát tomu malému opelichanému kuřeti aleapoň jednu hvězdičku, příště bych ho ovšem raději viděl v KFC. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • U Strašpytlíkova domu je Strašpytlík, Kačka, Mrňous a mimozemské mimino. Když se mimino vysmrká do kapesníku, Strašpytlík dá kapesník na trávu. V dalším záběru už kapesník neuvidíme. (Patrik256)
  • Film byl věnován památce Joe Granta (1908-2005). (Pumiiix)
  • Ve scéně u semaforu, ve které Strašpytlík šlápne do žvýkačky, je nejdříve pohled na přechod zezhora - nikde ale žádná žvýkačka není. Nemohl tedy do žvýkačky šlápnout. (Patrik256)

Reklama

Reklama