Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Fleur6 

všechny recenze uživatele

Až na malé oživenie v podobe Steva Carella to, bohužiaľ, úplne postráda iskru. Nicole Kidman je rozhodne rozkošná, Will Ferrell ako väčšinou (podľa mňa) otravný a trápny, čo by však ani tak nevadilo, kebyže Bewitched má, keďže sa jedná o komédiu, aj nejaké tie komické situácie či niečo schopné zaujať. Obviously, nemá. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Zla romanticka komedia od Nory Ephron, to sa len tak nevidi. Pribeh remaku stareho serialu mi nic nevravi a je pre mna len priestorom, do ktoreho sa zasadzuju hlavni hrdinovia. Par krat som sa pousmial, raz zasmial. Chemia medzi Nicole a Willom nulova a to sa ospravedlnit neda. Jedina postava, ktora mi sedi bol Michael Caine ako carodejnicky otec. No a este niektore sceny su slusne podfarbene Sinatrovou hudbou. Inak slabota, slabota. No a uvodna scena manazera Willa Ferrella mi nechutne pripomina Jerryho Maguira s imitaciou alebo parodiu (???) Toma Cruisa, co som absolute nepochopil, ale je to uplne zrejme. Dalsi obrovsky preslap Nicole Kidman po prisernych Stepfordskych panickach (aj ked toto bolo o maly kusok lepsie a aj preto davam 2*) ()

Reklama

Eodeon 

všechny recenze uživatele

nízké hodnocení, které tu teď vidím, mě ale ani trochu nepřekvapuje. však to není poprvé, kdy se Nora Ephron ocitá v roli nepochopené režisérky a ano, jistě, sám nejsem v tomto směru ani zdaleka bez viny. ale pokud chci být spravedlivý, musím Bewitched ocenit vysoko, i přestože jindy mívám k žánru komedie velkou nedůvěru. /// přebujelé barvičky jsou symptomatické. herci nová pravidla hry zjevně dokonale pochopili. tak co je špatně s divákem? možná si dovolím trochu spekulovat, co se mohlo stát, že tolik zdejších uživatelů film odmítlo, nebo alespoň nedocenilo. jde o komedii pochopitelně velice nadsazenou, únikovou a velice vzdálenou realismu jakéhokoliv druhu, ale to je pro mnoho filmů daného žánru typické a věřím, že právě proto je oblíbený. dnes, spíš než před pěti lety v době vzniku, musí působit kombinace pohádkového motivu a autentického fiktivního světa, pohádkové bytosti a karikatur reálných profesí, jako velmi atraktivní námět. ovšem zpracování je příliš komplexní a mnohovrstevnaté, což je v mainstreamu vždy veliký risk. natočit film, který se odvíjí velice hbitým tempem, to je běžné a diváci jsou navyklí. přeplnit ho dialogy, které oni sotva stačí sledovat, až je z toho může bolet hlava, to také nic až tak nezvyklého není. dodat těmto dialogům subtilní humor, který může být velmi náročné už jen postřehnout (já se bavil nepřetržitě, ještě více, než u typické explicitní situační komiky), to už jsme na tenkém ledě. nadsadit pak celý film tak vysoko a učinit z něj obtížně rozklíčovatelnou subverzi namířenou proti určitým tendencím uvnitř vlastního žánru a nejen to, ještě k tomu mnohem explicitněji parodovat všechny ty slaboduché sentimentální vztahovky, u kterých se dojímá tolik samozvaných náročných diváků, to už je hereze. a ta nezůstala nepotrestána. mimo jiné už jen proto, že zmíněný způsob diváctví už není možný. lidé jsou možná uvyklí nevážným filmům na vážná témata, ale filmy, které znevažují i samotná "pravidla hry", to už si nedokáže užít každý, protože se nedovede ani povznést nad vlastní omezená kritéria a očekávání. anebo příliš lpí na zde příliš patrné iluzivnosti filmů. zvláště těch domněle únikových. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Málokterý film naplňuje pojem PIČOVINA tak dokonale jako tenhle. Sice je nutné vzít do úvahy, že i původní seriál byl evidentně trapný až na půdu, za zmínku by stála i jistá originalita, kdy místo klasického (celovečerního) remaku seriálu tvůrci natočili film o remaku seriálu a rovněž by nemělo být opomenuto, že vzdor s demencí hraničící naivitou své hrdinky je Nicole (která si čarodějku zahrála už v MAGICKÉ POSEDLOSTI) roztomilá, ale na mém verdiktu to nic nemění. Úchylárna nejúchylnější, zrada na kinematografii a zločin proti lidstvu. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Stylem humoru a kvalitou to odpovídá původnímu seriálu, který byl svého času k vidění na rakouské televizi. Typická slabomyslná popkulturní záležitost, kterou ze zapomění vytáhl právě tenhle film. Nic víc o jeho kvalitách nemůže vypovídat než to, že se ukrutně líbil mým dvěma dětem ve středním školním věku. Na druhou stranu musím ocenit herecké kvality a půvaby Nicole Kidman, jejíž naivita a bezprostřednost může leckterého, především mužského, uživatele motivovat k vyššímu hodnocení. Celkový dojem: 25 %. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama