Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh o bratoch Sackettovcoch, ktorý vznikol podľa románov Louisa L'Amoura The Daybreakers a The Sackett, sleduje životy troch súrodencov na ceste na západ z ich hornatého domova v Tennessee. Počas cesty sa najstarší brat Wiliam Tell (Sam Eliott) dostane k zlatokopectvu, zatiaľ čo dvaja mladší Orrin (Tom Selleck) a Tyrel (Jeff Osterhage) ženú stádo dobytka a neskôr vnesú poriadok do rasovo rozdeleného mestečka Santa Fé, kde prebieha boj medzi Mexičanmi a Američanmi. (moviechecker)

(více)

Recenze (10)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem rozhodně víc Příběh je až moc rozvleklý a skrze velké množství okolní omáčky se ztrácí ty záživné a podstatné scény. Přestřelkový finiš měl ovšem grády. Herecky potěší Tom Selleck i Glenn Ford. ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Pro rodinu Sackettů mám slabost už od mládí a film ji nijak výrazně neublížil, takže z mé strany spokojenost. Ford je výtečný. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

"To mám štěstí, dva Sacketty v jednom dni." Tuhle repliku jsem si zapamatoval už jako třináctiletý, kdy jsem film viděl ve vysílání Československé televize poprvé. Ústřední bratrská trojka je fajn, řada westernových veteránů s Glennem Fordem v čele dokonce výborná, takže ani nevadí, že finále se okatě podobá slavné přestřelce u O.K. Corralu. ()

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Archetyp do morku kostí, po všech stránkách a ve všech složkách. Což se dá brát jako mínus, nebo jako velké plus. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

klasický western, so všetkom čo má mať. Žiadne násilne kraviny. Ale pekná tvrda realita tvrdých zarastených chlapov s pištoľami zavesenými "proklate nízko" . :) ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Neděje se téměř nic, celé je to takové roztahané, trošku mi to připomínalo seriál a ne film. Nikdo ale absolutně nikdo tam není sympatický a místy jsem se jenom divil s čím ještě tvůrci nepřijdou. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Výtečný western, který umocňuje mnoho westernových herců, kteří už ve své době končili nebo byli na cestě do důchodu, přesto hráli na plné obrátky a dodává tomuto spektáklu ten správný vibe. Sanozřejmě tu nejsou jen ti staří, ale je tam pár těch, kteří se rodili nebo byli v nejlepších letech. Ale hlavně sr jedná o western té staré dobré školy. A jedná se o poctu westernům. ()

Reklama

Reklama