Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (471)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Pěkná romantická slaďárna, akorát moc zdlouhavá a to bych viděl jako největší problém. Po hodině jsem toho měl dost a už koukal jen na hodiny kdy bude konec. Děj byl zvládnut v celku slušně, i když né na 100%. Příběh zajímavý a herecké obsazení dobré jak v hlavních tak i vedlejších rolích... 6/10 = 65% ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Katastrofické dialogy, adekvátní scénář a herecké legendy ztrapňující se na stará kolena. Takový dojem mám bohužel z této nedomrlé komedie, která se sice tváří nově a neotřele, ale v podstatě jde pořád o to samé. Producenti vsadili na známá jména, což sice rozhodně mělo příznivý vliv na návštěvnost, co se týká kvalit jejich hereckých výkonů jak Diane, tak starý Jack bezmocně klopýtali po křivém scénáři a nedokázali filmu vdechnout nic, co by ho v mých očích zachránilo. Frances je tam naštěstí jen letmo. Nuda a slabota. 30% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niekde medzi trefnou konverzačnou komédiou "zo života" a prvoplánovou romantickou komédiou, ktorá má za cieľ nalákať do kina na zvučné mená. Ono tá zábava to je dobrá, lenže s takýmto ansámblom čakáte predsa len trochu viac. To dokázal s Nicholsonom napríklad James L. Brooks. Lenže čím by bol tento film práve bez týchto skúsených hercov. A všetci dobre vieme, ako dlho, resp. koľko minút maximálne môže trvať romantická komédia. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Asi do poloviny to bylo moc dobré, nejvíc mě pobavil proslov přítelkyně Diane Keaton na adresu starších mužů, ale pak to úplně ztratilo dech a konec mě vyloženě zklamal. Herci byli moc fajn a pro mě osobně byla nejlepší Diane Keaton - krásná, sexy, milá, chápající, prostě jsem keanu Reevse naprosto chápala a Nicholsona vůbec nechápala. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Jak já se na Jacka a Diane těšila..... so much..... a oni nebyli vůbec špatní, ale možná proto, že zmlsaná jejich kreditem a životními hereckými kousky, jsem čekala trochu víc. Ne snad, že by starej kocour nemohl chodit s mladou kočkou. Ne snad, že by se nemohl vyspat se starou nicméně zachovalou.... ehm, její matkou. Ne snad, že by se do starý větve nemohl zamilovat mladej, perspektivní, atraktivní doktůrek...... všechno beru. Ale: v návalu rauše jít měřit tlak? Protlemit (a pláč to teda nebyl) půl filmu, když to s Jackem nedopadne? Kdyby tak scénář trochu ubral ( to počáteční pošťuchování bylo milé, ale jak šel čas .......) , kdyby ho aspoň trochu ovanul "allenovský" duch, byla by to, ať nežeru, pětihvězdičková lahůdka ........ ach jo, přes ten tlakoměr se nepřenesu, ale slušné tři protentokrát dám. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Dva roky po natáčení přišel Diane Keaton (Erica Barry) šek na několik set tisíc dolarů coby podíl ze zisku. Diane byla zmatená, protože ve smlouvě podíl na zisku neměla. Pak si vzpomněla, že při loučení se Jack Nicholson (Harry Sanborn) zmínil o malém kousku něčeho. Věnoval jí část svého podílu. (kenny.h)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 124,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 265,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama