Reklama

Reklama

Děsivý soumrak nad městem

  • Česko Město, které se bálo soumraku (více)
Trailer

Obsahy(1)

Je po válce a v malém městečku obklopeném hustými lesy se začínají stavět nové domy. Všichni chtějí začít nový a spokojený život. Zanedlouho však městečko zahaluje hrůza, po setmění mají všichni strach. Přibývají vraždy a strach se stále stupňuje. Kdo nebo co stojí za tímto brutálním vražděním? Dokáže to vůbec někdo zastavit? (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Opět jsem se nechal zlákat plakátem na film, páč to vypadalo na takovej ten oldschoolovej slasher něco ve stylu Friday 13th.. a ono z toho vylezlo tohle hovno. Pytlovina a to doslova. Celý film nudný jak prase, naháněj tam nějakýho vraha co lítá po lesích s pytlem na hlavě a vraždí lidi tak nehorázně trapným a pomalým způsobem, až to snad ani není možný. A může mi někdo jako vysvětlit co to mělo bejt to znásilnění trumpetou nebo wat? Jestli máte chuť poslouchat nudný sherifský kecy tak s chutí do tohohle filmu. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mestečko Texarkana sa v roku 1946 spamätáva z Druhej Svetovej Vojny. Vojaci sa vracajú domov a hladajú si nové ženské lásky. Za mestom sa nachádza cestička pre zamilovaných - Lovers Lane, kam tieto páry chodia. Jednej noci ale neznámy vrah s maskou zaútočí na mladý pár. Útokov postupne pribúda a z Texarkany sa postupne stáva Město, které se bálo soumraku. - Prequel môjho milovaného hororu z roku 2014. Na svoju dobu má perfektný vizuál, ale nanešťastie neobsahuje žiadny podmanivý soundtrack, ktorý by vtiahol diváka hlbšie do deja. Celá záhada okolo The Phantoma sa mi páčila a vraždy tiež neboli najhoršie. Film sa tiež snaží o občasné vtipy, ktoré celkom dobre fungujú. Tag hixploitation pri tomto filme ma ale pobavil zo všetkého najviac. Som velmi rád, že vďaka tomuto vzniklo Město, které se bálo soumraku. ()

Reklama

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

V mém soukromém žebříčku otřesných filmů měl tento hnus dlouho "první místo" a překonalo jej až Waterloo po česku. Tohleto je film o malém městě, jehož studenty ohrožuje neznámý zabiják. Nápad sice okoukaný, připomíná však Zodiaka a dalo se však vytěžit více z formy, která je ale tak těžkopádná, že nudí k smrti a vy máte chuť buďto spát anebo rozflákat televizi (roztržení plátna v kině by byl asi problém.) Napětí neexistuje, film také doprovázejí rádoby kvalitní komentáře a vše vyšumí do ztracena a potvrzuje impotenci tvůrců i herců. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Celkem strašidelný thriller (prý podle skutečných událostí) s tajemným násilnickým vrahem, který s tím pytlem přes hlavu evokuje mladšího Jasona z druhého Pátku třináctého. Doporučení je na místě, jelikož je to film s dusnou atmosférou, několika nápaditými mordy (ta s trumpetou se vryje do paměti) a mrazivým koncem. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tú jednu hviezdu dávam len za to, že sa mi to podarilo dopozerať. Je to ináč strašne ukecaný, nezáživný a nudný film, námetom a kvalitami pripomínajúci sračkoidný Lovers Lane (1999). Lenže tam boli aspoň nejaké vraždy, tu je toho minimum. Gore žiadne, krv žiadna, o nejakej atmosfére alebo strachu nemôže byť ani reči. A naozaj nemám rád filmy, ktoré sa považujú za horory a pritom horormi vôbec nie sú, v tomto prípade šlo len o slabý krimithriller. NEVER MORE! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně u železniční trati lze na projíždějícím vlaku spatřit kameramana filmového štábu. (PJERUN)
  • Film je inspirován skutečným příběhem „The Phantom Killer“ z roku 1946 a dodnes zůstává z jedním z nejznámějších nevyřešených zločinů v historii USA. (ARI50)

Reklama

Reklama