Reklama

Reklama

Larry, kroť se - Série 4

(série)
USA, 2004, 4 h 40 min (Minutáž: 28 min)

Tvůrci:

Larry David

Hrají:

Larry David, Jeff Garlin, Cheryl Hines, Mel Brooks, Ben Stiller, Paul Mazursky, Christine Taylor, Cady Huffman, Philip Baker Hall, Rudy De Luca (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (2)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia séria. Larry je obsadený do úlohy Maxa Bialystocka v divadelných Producentov od Mela Brooksa. A celá séria sa venuje jeho neskutočným manierom. Camea Jerryho Sainfelda, Bena Stillera, Davida Schwimmera, Mela Brooksa a iných skvelo dopĺňajú túto sériu o absurdné a tragikomické momenty. Silné v každej jednej časti. Larry David je stále ten istý kretén. Ale v tomto štádiu sa ho nedá nemilovať. Potvrdzuje to finálny hodinový diel, ktorý patrí medzi tie najlepšie vyvrcholenia aké som mal možnosť vidieť. Dávam plný počet. A teším sa na ďalšiu sériu. 4. séria 100% ()

MrEddie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série populárního seriálu zraje jako víno. Tentokrát je Larry osloven Melem Brooksem aby si zahrál v muzikálu Producenti. Zkoušky představení jsou ale velkým problémem a pro slavné herce Davida Schwimmera a Benna Stillera představuje Larry nemesis. V osobním životě to není moc lepší. Mimochodem se mu podaří přivést prostitutku na baseball, neúspěšně se stát republikánem, totálně zlikvidovat narozeninovou párty Bena Stillera atd. Série je okořeněna nabídkou Sheryl, která dá na začátku Larrymu pikantní nabídku. A sice že po deseti letech manželství může mít sex s jinou ženou. Zábava může začít. ()

Reklama

Reklama