Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rushová s Valensem řeší chladnokrevnou vraždu stopaře Matta Millse, který se vracel z kasina stopem s výhrou 3000 dolarů. Případ připomíná další dvě vraždy, k nimž došlo v Delawaru a New Jersey. Lilly objeví novou stopu, díky níž se podaří usvědčit tamního vraha - řidiče kamionu. Ovšem pensylvánskou vraždu má na svědomí někdo jiný. Důkazy ukazují na ruského emigranta, kterého chtěli Matt s bratrancem kdysi okrást. Stopy nakonec vedou jiným směrem. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Jenom trochu štěstí“ – jo to je pěkně vrtkavé a většině vrahů prostě jednou dojde…Tady máme vrahy rovnou dva a zrovna ten kamioňák byl pěkné hovado (o jeho staré se raději vyjadřovat ani nebudu). Oba nakonec dostali to, co si zasloužili, i když ten druhý byl vlastně jen celoživotní smolař a blbec. Škoda zmařeného života. Občas je neskutečné pro co všechno jsou lidi ochotní někoho zabít… ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Áno, som jeho frajerka. Ale znie to fakt hlúpo. V mojom veku mi to pripadá také trápne. A okrem toho, nepovedala by som že náš vzťah je taký celkom tradičný. Henry sem chodí len po jedno. No a niekedy sa rozhodne ostať aby ma aj vyžral." ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama