Reklama

Reklama

Odložené případy - Série 2

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2004–2005), 16 h 55 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Meredith Stiehm

Kamera:

Cort Fey

Hrají:

Kathryn Morris, Danny Pino, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Nicki Aycox, Susan Chuang, Kevin McCorkle, John Billingsley, Daniel Travis, Josh Hopkins, Silas Weir Mitchell, Tessa Thompson (více)
(další profese)

Epizody(23)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série měla zhruba tu samou kvalitu jako první. Což znamená průměrnou. Některé díly byli hodně povedené, měli i zajímavé příběhy, atmosféru, no a pak tu bylo zase i dost těch průměrných. Vedlejší linka se sestrou Lilly byla po nějakém čase otravná, ostatní vyšetřovatelé dostali taky více prostoru – dva díly se sériovým vrahem super, takže do jisté míry spokojenost. Znám ale lepší kriminální seriály. Kathryn Morris je moje oblíbenkyně, takže dám šanci i dalším sériím, jen doufám, že to nebude mít sestupnou kvalitu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když ve výsledku stále 3, tak hlavně díky několika skvělým dílům mám z dvojky mnohem lepší pocit než z jedničky. Seriál jakoby se pomalu nacházel a občas ukázal svůj potenciál, hlavně díky poslednímu dílu. ()

snebka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměrné hodnocení 2. série 80% (poněkud jsem zpřísnil své hodnocení, takže by první série nejspíš také přišla o pár procent). Nejlepší díly - Lovec myšlenek, Přání a Les. **** ()

Reklama

Reklama