Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lilly se svým týmem vyšetřuje vraždu malé černošské dívenky. Vražda se stala před lety pomocí zbraně, která byla teď při amnestii na držení nelegálních zbraní odevzdána do rukou policie. Dívka přišla o život při střelbě na místním volejbalovém hřišti. Tým jde postupně po všech, kteří měli se zbraní něco společného. Na konci řetězu je dvanáctiletý bratr zavražděné. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála dílů, který jsem si pamatoval už od dob, kdy se tento seriál objevil na našich obrazovkách. Už tehdy mi přišla ta Amerika divná – jak si tam i děcka mohli koupit zbraň, řídit v pohodě auto přes celé město a zároveň střílet jednou rukou, atd…i tak šlo ale o smutný tragický příběh a nešťastnou náhodu „ ve špatný čas na špatném místě“…I tak to ale vidím alespoň na průměrnou epizodu této druhé řady. ()

Tai_K_B 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už bych si na to asi měla zvyknout, ale nějak mě pořád nepřestává fascinovat, s jakou nenuceností se Amíci baví s poldama o tom, kde ukradli nelegální samopal a komu ho střelili, nebo jak ho prostě sebrali ze země a nechali si poté, co ho někdo vyhodil z auta. A jak ho pak schovali pod podlahu, kde ho našli vnuci a málem se s ním při hraní zastřelili. A je úplně jedno, jestli detektivové zpovídají náctileté nebo babičky, všichni se tváří, jako by se bavili o kuchtění oběda. A 12leté děcko tam běžně umí řídit auto nebo si jde k dealerovi koupit automat za kapesné na obědy. Ale chraň Bůh, aby takový teenager byť jen zavadil pohledem o tu americkou limonádu, kterou tam považují za pivo, nebo do toho praštil s holkou dřív, než jim oběma bude 21. Mně tohle to zkrátka hlava nebere. Ovšem ta zápletka byla fakt síla. ()

Reklama

Reklama