Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lilly s týmem se musí utkat se sériovým vrahem, s nímž se už dřív setkala. Muže, který zabíjel ženy jako lovnou zvěř v blízké rezervaci, tehdy nedokázala usvědčit. Teď se policistům konečně podaří najít hlavy obětí. Tým začíná rozplétat příběh zabijáka, který vyrůstal s despotickou slepou matkou, kterou před chlapcovýma očima znásilnil lupič. Když se Lilly a jejím kolegům podaří násilníka vypátrat, dozvědí se strašnou pravdu. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak případ sériového vraha, který lovil v lese ženy a uřezal jim hlavy, se dočkal pokračování a finálního zúčtování. Tak nějak jsem si říkal, kdy se zase ten slizký brýlatý psychopat objeví na scéně a tentokrát se dočkáme i pohledu do jeho dětství, které neměl nikterak veselé. Ani se nedivím, že se z něj stal takový magor. Lilly dostala šanci to celé ukončit. Opět nechyběly emoce, mělo to i vcelku zajímavou atmosféru a každý dostal to, co si zasloužil! Docela dobré zakončení druhé série. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"Komentár" čisto iba pre mňa, aby som nezabudol a vedel sa k tomu eventuálne vrátiť, tak v kľude môžeš teraz prestať čítať. --- Posledné dva/tri mesiace boli vysoko plodné a do značnej miery sa darilo, najmä na fronte nostalgie, ale v neposlednom rade aj na fronte stalkerčiny. Po dlhých rokoch hľadania sa mi podarilo nájsť film, z ktorého som takmer 20 rokov dozadu videl zhruba dve sekundy, podarilo sa nájsť dievča, ktoré som párkrát videl ako tretiak na základnej škole, taktiež takmer 20 rokov dozadu, po asi 6 rokoch hľadania sa podarilo "nájsť" moju crush-kamojdu zo strednej, ktorá sa slušne prefetovala a už tu nie je, po asi 5 rokoch kutrania sa podarilo nájsť vizuálne materiály a fotografie jedného už 16 rokov neexistujúceho objektu so mnou silne spätého, po 2 rokoch zúfalého a intenzívneho snívania o tom, ako by Mike Dean mohol prepracovať outro z bangeru 'Highest in the Room' do samostatnej skladby (čo by bol precedens ako vínko, nakoľko takéto niečo za svoju 30 ročnú kariéru čítajúcu vyše 2000 prod. skladieb neurobil ani raz!), to fakt seriózne ten starý pardál minulý mesiac urobil! A po tiež zopár dlhých rokoch hľadania sa mi za pomoci veľmi milej Carly podarilo nájsť (rozumej ona našla) presnú konkrétnu epizódu seriálu, z ktorej som si pamätal, čo som videl 10/11 rokov dozadu – len dramatickú hudbu a drevené schody do podkrovia. A toto všetko sa našlo/udialo v rámci posledných 2 mesiacov! Neuveriteľné... Už len čakám, kedy niekto blízky v najbližších týždňoch skape, aby sa "to" vyrovnalo :D (x) --- A na margo ep. samotnej? Drobná intenzívna genialitka s dusivou temnou atmosférou, ktorú treba vidieť aj za predpokladu, že fanúšikom seriálu nie si. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • V závere epizódy hrá legendárna skladba "Behind Blue Eyes" od anglickej kapely The Who. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama