Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policisty vyhledá muž, jehož dcera uhořela v domě, kde probíhal večírek. Ukáže jim fotografii, kterou si dívka odeslala z tohoto večírku do svého počítače. Na fotce je jasně vidět, že ji někdo nutil násilím pít. Policisté začnou postupně rozkrývat podivný večírek ještě podivnějšího studentského bratrstva. Zjistí, že dívka se kvůli své otylosti stala terčem nechutné zábavy, která skončila její vraždou. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naše prasátka…jo způsobů šikany existuje celá řada a na středoškolských či vysokoškolských kolejích tomu nebylo jinak…Tady máme tlustou holku, která se stane posměchem klučičího bratrstva, skupinku stejně obézních zhrzených holek a pár debílků, kteří tomu všemu šéfovali a mysleli si, že jsou středobodem vesmíru. Smutný příběh, tragický konec, který zasáhl spoustu postav v tomto příběhu… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Keď sa detektívi Scotty Valens (Danny Pino) a Josie Suttonová (Sarah Brown) na ulici rozprávajú s Dirkom (James Immekus), Suttonovej v rôznych záberoch na opasku striedavo mizne služobná zbraň. (koba)

Reklama

Reklama