Reklama

Reklama

Odložené případy - Série 4

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2006–2007), 17 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Meredith Stiehm

Hrají:

Kathryn Morris, Danny Pino, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Tracie Thoms, Kenny Johnson, Bonnie Root, Sonja Sohn, Meredith Baxter, Nestor Carbonell, Brennan Elliott, Susan Chuang (více)
(další profese)

Epizody(24)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I v této čtvrté sérii se našlo několik docela solidních epizod, které nejen hrály na city, ale přinesly sebou i dobrou atmosféru a zajímavý příběh (případ). Navíc se v posledním dílu i značně přitvrdilo a tekla krev, takže bych byl velice rád, kdyby tvůrci více zapojili své mozkové závity, vysrali se na někdy zbytečnou omáčku okolo a kladli větší důraz na atmosféru i samotné hlavní hrdiny (detektivy), popřípadě přišli s dalšími psychopaty – protivníky, kteří by rozvířili jinak mnohdy dost průměrné vody kvality této krimi série…Líbí se mi i to, že se tu objeví ve vedlejší roli tu a tam nějaká známá tvář odjinud… ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně stále stejná písnička. Jen závěr čtyřky naznačil, že kdyby se scénáristé trochu snažili a občas změnili pravidla hry, nebo dokonce týmu připravili nějakého většího soupeře, jakého občas měli Sběratelé kostí nebo Mentalista, seriál by hned šel o úroveň výš. Takhle ty dokola jdoucí epizodní příběhy velmi rychle omrzí. ()

Reklama

Galerie (113)

Reklama

Reklama