Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co někdo zhanobil náhrobek mrtvého studenta, zastřeleného noc po jeho promoci, je případ znovu otevřen. Brzy se zjistí, že mladík skutečně spáchal několik znásilnění. Jedna z dívek, kterou znásilnil, si kvůli tomu dokonce vzala život. Tým se postupně dostává k zjištění, že znásilněné o sobě navzájem věděly a dohodly se, že mladíka potrestají. I když si na něho počkaly se zbraní, nedokázaly ho zastřelit... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Školní playboy násilník, co rád znásilňoval a mladá děvčata co se styděla a nikdo jim nevěřil…Jeden výstřel a měl být klid – ten ale nenastal ani po tolika letech. Kdo ho zabil? Inu celkem zapletený příběh s ponižujícím a traumatizujícím obsahem pro spoustu dam a holek, které něco podobného zažily. Konec sice přinesl poněkud podivné leč chápající rozzuzlení a ani se nedivím, že tentokrát stáli vyšetřovatelé na straně „vraha“ a obětí než na straně zavražděného a spravedlnosti. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I would NEVER call a woman a ho. All I'm saying is, sometimes women say no, but they really mean 'maybe'... what's a guy to do? Just walk off at the first no? The human race would go extinct." ()

Reklama

Reklama