Reklama

Reklama

Odložené případy - Série 6

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2009), 16 h 56 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

Meredith Stiehm

Hrají:

Kathryn Morris, Danny Pino, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Tracie Thoms, Tania Raymonde, Jonathan LaPaglia, Raymond J. Barry, Bobby Cannavale, Michael Ironside, Jesse Plemons (více)
(další profese)

Epizody(23)

Recenze (5)

hansel97 

všechny recenze uživatele

První vyloženě špatná série. Viděl jsem půlku a kromě 2 dílů to byl naprostý průměr až podprůměr, evidentně tu už došla inspirace. Výborný díl jen One Small Step a ještě se celkem povedlo i Lotto Fever, ale jinak samé nezajímavé případy s ještě nezajímavějším rozuzlení. A protože na Cold Case nechci špatně vzpomínat, tak tady se seriálem končím. PS: Ty epizody evidentně hodnotí lidi, kteří je viděli dávno, jinak si nedokážu vysvětlit to přehodnocování. Plno z nich by si zasloužilo modrou a mají 85 %. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak šestá série bohužel žádné zlepšení nepřinesla. Nemyslím si však, že by šlo o nejhorší sérii. Ony tak nějak celkově jsou všechny dost průměrnou záležitostí. Každá sebou přinesla pár dobrých epizod, několik zajímavých případů, minimum solidních „protivníků“, ale drtivá většina dílů byla prostě jen obyčejný – nebo o trošku lepší průměr a ani tady tomu nebylo jinak. Dva – tři díly hodně dobré, zbytek jen šedý průměr. Závěr tomu nasadil korunu – předposlední díl super, finále fantasmagorie tvůrců…Už mě naštěstí čeká jen poslední sedmá. Tak hurá do toho… ()

Reklama

Reklama