Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým znovu otvírá případ chlapce, který zemřel v roce 1969. Detektiv ve výslužbě, jenž původně na případu pracoval, totiž získal novou stopu - hračku ve tvaru rakety se jménem oběti... (TV Nova)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malý génius, který konečně vyrazil ven ze svého pokoje, našel si „kamarády“, odpálil raketu a bohužel našel i smrt. Nebýt policisty, který případ kdysi vyšetřoval a který od té doby nemůže spát, aniž by na to pořád dokola nemyslel, nikdy by skutečný vrah nebyl dopaden. Přátelství je pěkná věc, ale když vás někdo využívá ke lži a vy si následně vezmete život…to je už moc…Případ, ve kterém zemřeli hned dva lidé, byl po delší době zase alespoň něčím zajímavý a vybočoval z řady šedého průměru… ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look,I'm sorry we broke in,but my friends... they're counting on me. I'm like Wernher von Braun to them. The scientist who created the space program. Without him... without me that rocket will never fly. I've been up all night working out the mix, trying to get it right. If I do,maybe they'll see that I'm..." ()

Reklama

Reklama