Reklama

Reklama

Odložené případy - Série 5

(série)
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2007–2008), 13 h 19 min (Minutáž: 42–46 min)

Tvůrci:

Meredith Stiehm

Hrají:

Kathryn Morris, Danny Pino, John Finn, Jeremy Ratchford, Thom Barry, Tracie Thoms, Mark Rolston, Bonnie Root, Bobby Cannavale, Doug Spinuzza, Dondré T. Whitfield, Patricia Bethune, Kirk Acevedo (více)
(další profese)

Epizody(18)

Recenze (4)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série už byla hodně průměrná, co se kvality jednotlivých epizod týče. Opravdu se mi líbily snad jen dvě – tři a to je málo. Zbytek byl dost průměrný, některé vedlejší (no i hlavní) postavy mi začínají lézt na nervy a pořádných protivníků (vrahů, u kterých by si s nimi tvůrci vyloženě pohráli a zatraktivnili je nějak) tu bylo minimum. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S přehledem nejlepší série, která je nejlepší hlavně díky jednotlivým dílům, kdy 4 dostaly ode mě nejvyšší hodnocení. Celý seriál stoupá a padá právě díky vynalézavosti scénáristům vymýšlet další a další minipříběhy, protože seriál jako takový se už 5 řad téměř nikam neposouvá. A přitom, když se podíváte na Sběratelé kostí nebo Mentalistu, tak větší prostor pro hlavní postavy těmto seriálům jen prospívá. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (3)

  • V závěru epizody, když běží Brenda (Kathleen Munroe) za Davidem (Jeff Hephner), má na sobě plášť. Když projede auto, tak záhadně zmizí. (Zix.)
  • Na konci epizody hraje píseň „End of The World“ od Brendy Lee. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama