Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Přísaha pomsty se stane impulsem k nezdařenému únosu, který odhalí dávno pohřbená tajemství v současném New Yorku. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (5)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

taková klasická Soderberghovina. Samotný příběh o nepovedeném únosu, díky němuž začnou vyplouvat na povrch věci, které neměly je ok, nicméně tempo je velmi pomalé a za celou dobu mě to nedokázalo naplno vtáhnout...60% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Takový divný krimi thriller, který je strašně překombinovaný a dost jsem se v tom ztrácel. Zpackaný únos byl dobrý a vtipný zároveň. Ale co si budeme nalhávat to byla opravdu neskutečná náhoda že unesou špatného syna, který paradoxně mlčí a neřekne že je někdo jiný, ale celé je to mnohem víc zamotané. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Začátek s podělanym únosem, potažmo ještě předim s klasickym únosem vypadá docela slibně, ale jakmile se rozjedou všemožné ezo linky, a začnou se nabalovat další postavy a duchové minulosti, tak to přestane komplet dávát smysl. Ty pohřbená tajemství v popisu měla radši zůstat pohřbená... ()

JohnDark 

všechny recenze uživatele

Full Circle, Krimi Mysteriózny, USA 2023, 1. séria 6 častí H: Claire Danes, Timothy Olyphant, Zazie Beetz, Ethan Stoddard, Jharrel Jerome, Jim Gaffigan, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Lucian Zanes, Dennis Quaid, William Sadler, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Happy Anderson, 60% ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Soderbergh opäť natlačil hromadu známych tvári na tri metre štvorcové, no séria je vo výsledku iba ďalším technickým cvičením natáčania na iPhone, tentokrát ale navyše s priblblou zápletkou, kde Cch Pounder hrá Voodoo Mamu Juju. Neviem o čo Solomonovi išlo - či o stret starého a moderného sveta, alebo pokus vytvoriť konflikt skrz najabsurdnejší plot, aký sa z newyorského melting potu dá vyžmýkať, každopádne je to ďalší zbytočný projekt, pri ktorom by ma neprekvapilo, ak by mal pôvodne skončiť naporcovaný na Quibi, no už to nestihol a tak sa nad ním zľutovalo HBO. Najnudnejší Soderbergh od čias Haywire. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama