Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cady Heronovou (Lindsay Lohanová) vychovávali její rodiče zoologové v africké buši a ona si myslí, že o "přežití nejsilnějších" ví všechno. Když ale tahle patnáctiletá dívka, která se vždycky učila doma, poprvé vkročí na půdu veřejné střední školy, zákon džungle dostane úplně nový význam. Cady se pokouší najít své místo mezi frajery, šprty a jinými subkulturami a narazí přitom i na nejhorší druh ze všech – včelí královnu, jinak řečeno chladnou a vypočítavou Reginu Georgeovou (Rachel McAdamsová), velitelku nejelegantnější partičky ve škole zvané Plastik. Když se pak Cady zamiluje do Reginina bývalého přítele Aarona Samuelse (Jonathan Bennett), včelí královnu jako když bodne – a začne plánovat, jak zničí Cadyinu společenskou budoucnost. Cady má ale taky drápy, a když se dostane do ďábelské "války dívčích světů,“ vystrčí je – a celá škola se bude muset spasit útěkem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (495)

Evushe 

všechny recenze uživatele

Pěkná barevná podívaná, svěží, vtipné a dokonce to má i příběh s moc sympatickým koncem.. Prostě mi to dalo mnohem víc, než sem čekala:) ()

Tamdydam odpad!

všechny recenze uživatele

Ty protivný holky jsou opravdu nádherný, ale ani tahle skutečnost nezachránila film před naprsotou nekoukatelností. ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Klasická "teen" komedie, která nepřekvapí ničím novým a trochu paroduje ostatní podobné filmy. Prostě obyčejná role pro Lindsay Lohan, která nijak nezazářila! Možná se zasmějete, ale je to zase jen trochu obyčejnosti do všedního života diváka, který čekal více zábavy! ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus to bylo příliš hloupoučké, jednoduché, prvoplánové a předvídatelné. Nebylo to tak špatné, ale byl to film jako každý jiný a ani Rachel to nespravila. ()

Suzie1 

všechny recenze uživatele

I přes ten debilní námět a i přes to, že je to prostě normální teenage sračka, je to jeden z filmů, na který se vždycky ráda podívám a chovám k němu zvláštní infantilní vztah. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Protivný sprostý holky existujou i ve skutečnosti, jen se málokdy poučí a změní... Skvěle obsazená teen komedie, u které se zasměje i dospělý, jen se to pro něj nestane nepostradatelným filmem, který musí vidět zas a znovu... ()

rialilly 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů pro teenagery, dokud se ještě nezbláznil Disney a nezačali být hloupé filmy a seriály o Hannah Montaně a dalších pitomostech. Nejlepší byla samozřejmě Lindsay Lohan, která je jednou z mých nejoblíbenějších hereček, ikdyž se docela dost změnila od dob Mean Girls, a Rachel McAdams.. Byl to i první film, kde jsem viděla Amandu Seyfried, kterou jsem neměla moc ráda, ale nakonec musím uznat, že tento film a Jennifer's Body mě na ni trochu poupravily názor. Každopádně hodně často jsem se zasmála a celý mě to tak nějak bavilo, a ráda se na ten film kdykoliv znovu podívám, protože když ho porovnám s dalšími filmy stejného žánru, tenhle vítěží na plné čáře. // "And none for Gretchen Wieners, bye." ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

I když, je to taková klasika v tomhle žánru, tak je to jeden z prvních filmů, který s touhle "dívčí válkou" přišly a stály za něco. Takže 65% ()

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší teen komedie. První film,který jsem viděla s Rachel a ta mne hned zaujala. Spolehlivě utáhla celý film,Lindsay neměla proti ní šanci, i když špatná nebyla. Je to vtipné a svižné a obsahuje super vtípky. ()

mravec 

všechny recenze uživatele

Za to, že jsme všichni byli (a mnozí jsme) taky tak hloupí, manipulovatelní a zmatení... Kéž by na tu cestu stačil rok. ()

fordhont 

všechny recenze uživatele

Sice klasická americká komedie ze střední školy s "nafintěnýma" holkama, ale docela jsem se zasmál. Něčím je to přece jen lepší, než průměrný teen komedie o ničem. ()

deep 

všechny recenze uživatele

ze začátku jsem uvažoval i o****,ale čím víc se blížil konec tím míň bylo humoru a víc a víc přibývalo morálních sraček,který jsou pro tenhle žánr naprosto typický.i přesto je to jedna z nejlepších teen komedií,který jsem kdy viděl a to je vůbec nemusím ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Když si zpětně připomenu jiné teenage komedie - musím své hodnocení zvýšit, je to klasický průměr, ale oproti jiným neurazí. ()

Související novinky

Protivný sprostý nemrtvý holky

Protivný sprostý nemrtvý holky

05.02.2013

Nemáte dost zamilovaných upírů? Blbá otázka, já vím. Všichni jsme si oddechli, když Twilight sága přestala otravovat na plátnech kin... no, možná ne úplně všichni. Pro ty z vás, kterým žánr… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Sacha rockovým zpěvákem

Sacha rockovým zpěvákem

01.01.2006

Herec Sacha Baron Cohen (kultovní postava Ali G-ho, či hlas lemuřího krále Juliana z Madagaskaru) si v připravovaném biografickém snímku CURLY OXIDE AND VIC THRILLS zahraje postavu rockera Curlyho… (více)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama