Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cady Heronovou (Lindsay Lohanová) vychovávali její rodiče zoologové v africké buši a ona si myslí, že o "přežití nejsilnějších" ví všechno. Když ale tahle patnáctiletá dívka, která se vždycky učila doma, poprvé vkročí na půdu veřejné střední školy, zákon džungle dostane úplně nový význam. Cady se pokouší najít své místo mezi frajery, šprty a jinými subkulturami a narazí přitom i na nejhorší druh ze všech – včelí královnu, jinak řečeno chladnou a vypočítavou Reginu Georgeovou (Rachel McAdamsová), velitelku nejelegantnější partičky ve škole zvané Plastik. Když se pak Cady zamiluje do Reginina bývalého přítele Aarona Samuelse (Jonathan Bennett), včelí královnu jako když bodne – a začne plánovat, jak zničí Cadyinu společenskou budoucnost. Cady má ale taky drápy, a když se dostane do ďábelské "války dívčích světů,“ vystrčí je – a celá škola se bude muset spasit útěkem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

První hodina je vskutku vydařená teen komedie bez fekálního humoru a s několika trefnými gagy. Bohužel poté se to stočí do schématu tisíckrát viděné záležitosti a tak se na dojem ze začátku rychle zapomene. Přesto hlavně díky Lindsay Lohan, která bezesporu nějaký ten komediální talent má, se to dá dokoukat bez výraznější újmy na zdraví. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie se chtěla dost lišit od ostatních "high school" dílek. Všechny ty královny krásy a zaběhaná pravidla na školách, dokáže semlet na prach. Dobrá volba byla, když se v titulních rolích objevila Lindsay Lohan, která filmu svou živelností dost pomáhá a blond protivná pipka Rachel McAdams, která své postavě vtiskla věrohodné rysy kravky, co ovládá celou střední, ale tam, kde film mohl být výjimečný ztrácí hodně tím, že mu přestávají jít na ruku nápady, a začne tak trochu nudit. Naštěstí rychle skončí a nestane se z něj otravný teenagerovský produkt. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

Javert 

všechny recenze uživatele

Tohle nám pouštěli v autobuse do Paříže spolu s Románem pro ženy (ano,opravdu tahle kombinace měla vliv na stav žaludku)...Viděl jsem to jednou, a víckrát už nemusím - Lohan mi je v tomhle filmu absolutně nesympatická, stejně jako všechny ostatní Barbie. Nic víc než další trapná komedie pro náctileté. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Rolfe Kent: 1. Dancing With Myself - The Donnas [3:29] ,2. God is a DJ - Pink [3:46] ,3. Milkshake - Kelis [3:05] ,4. Sorry (Don't Ask Me) - All Too Much [2:57] ,5. Built This Way - Samantha Ronson [4:16] ,6. Rip Her To Shreds - Boomkat [4:07] ,7. Overdrive - Katy Rose [2:54] ,8. One Way or Another - Blondie [3:28] ,9. Operate - Peaches [3:30] ,10. Misty Canyon - Anjali [4:23] ,11. Mean Gurl - Gina Rene/Gabriel Rene [3:27] ,12. Hated - Nikki Cleary [2:48] ,13. Psyche Rock - Pierre Henry [6:32] ,14. The Mathlete Rap - Rajiv Surendra [0:35], ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Klasická teen komédia zo strednej školy, ktorá má za úlohu zabaviť a ku koncu decká aj poučiť. V tomto prípade, že ohováranie je fuj fuj :). Našťastie, týka sa to väčšinou len dievčat, chalani boli v tomto snímku skôr len do počtu, alebo slúžili ako obete. Nemôžem tvrdiť, že to bolo zlé, ale ani som sa nejak výrazne nebavil. Téma išla akosi mimo mňa. Na druhú stranu, našlo by sa tu aj pár "pamätných", lepších scénok. Preto aspoň slabučký priemer. 50/100 ()

Galerie (185)

Zajímavosti (40)

  • Postavu Damiana (Daniel Franzese) scenáristka Tina Fey (paní Norburyová) napsala a pojmenovala po redaktorovi TV Guide a svém kamarádovi Damianu Holbrookovi. (Patw)
  • Paní Norburyová (Tina Fey) je pojmenována podle hereččiny učitelky němčiny ze střední školy. (Missa08)
  • Po halloweenské párty jde Cady (Lindsay Lohan) v převleku za Damianem (Daniel Franzese) a Janis (Lizzy Caplan). Damian se jí lekne a vysype všechen popcorn z mísy. V dalším záběru je však popcorn opět v míse. (LoLaa)

Související novinky

Protivný sprostý nemrtvý holky

Protivný sprostý nemrtvý holky

05.02.2013

Nemáte dost zamilovaných upírů? Blbá otázka, já vím. Všichni jsme si oddechli, když Twilight sága přestala otravovat na plátnech kin... no, možná ne úplně všichni. Pro ty z vás, kterým žánr… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Sacha rockovým zpěvákem

Sacha rockovým zpěvákem

01.01.2006

Herec Sacha Baron Cohen (kultovní postava Ali G-ho, či hlas lemuřího krále Juliana z Madagaskaru) si v připravovaném biografickém snímku CURLY OXIDE AND VIC THRILLS zahraje postavu rockera Curlyho… (více)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama