Reklama

Reklama

wkw/tk/1996@7'55''hk.net

všechny plakáty
Krátkometrážní / Romantický
Japonsko, 1996, 10 min

Obsahy(1)

Výjevy ze života mladého japonsko-čínského páru s netradiční zálibou. (J.Connor)

Recenze (7)

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 1/10 Děj 0/10 Hudba 2/10 Efekty 1/10/// +není -9 minut je moc, je to zhovadilost, blbost, o ničem to nevypovídá/// Tak Kar-wai Wong mě podruhé namíchl. Jediné co ho omlouvá, že to má být myšleno jako pokus. Teda doufám. Ale napadá mě, že později podobné postupy zopakoval. Takže nevím jak to mám pobrat. Každopádně to, že nějaká partička(nějaký pár) se vybíjí na něčem co je třeba jen trochu úchylné, je jejich věc, mě to nezajímá. A AK47 mám doma taky!/// Celkem 8%/// ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Toť špatný vtip? Je to reklamní spot, neočekávala jsem žádné filosofické hlubiny či kongeniální zápletku, leč třebas bezduchou, ale hlavně stylovou potěchu oka. Mula od muly pošla, bezduché to sice je, jenže stylu to má asi tolik jako tepláky s čtyřmi pruhy končící pět centimetrů nad zablácenými prestižkami. Paradoxně to ovšem splnilo svůj účel, jméno Takeo Kikuchi jen tak nezapomenu. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Príde mi to ako jeden z tých filmov, ktoré sú skôr experimentom. Buď prinútia niekoho rozmýšľať a hľadať tam nejaké skryté významy, alebo to je iritujúce a zbytočné . Mne osobne nevadil. Považoval by som ho za príjemnú kulisu v pozadí mojej izby, v určitú hodinu a v určitý čas. A to je vlastne všetko čo som k tomu chcel napísať. Skvelá 9 minutová kulisa. Ako film by som si nebol pozerateľnosťou až taký istý. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Někteří režiséři s osobitým stylem ve svojí filmografii natočí něco, co se jim ani trochu nepodobá a skončí to vždycky průserem. Weerasethakul měl Jezdící muže, Lynch Head with Hammer a Kar-wai Wong evidentně má... tohle. Věc, která vznikla asi jen proto, že se štáb nudil a tak si vytvořil tuhle blbost. Mě by ale zajímalo, proč to vůbec vzniklo (jestli to měla být reklama, nevím na co) a proč to proboha má 9 minut. Ale tak jo, třeba si jen Kar-wai Wong chtěl vyzkoušet něco nového, asi přišel na to, že tohle není pro něj to pravé a asi se k ničemu podobnému nevrátil. Stejně ale nevidím důvod, proč to hodnotit nějak pozitivně, jedině tak kvůli názvu, který si člověk složitě zapamatuje (a kvůli kterému jsem se na to taky podíval). 1* ()

Reklama

Reklama