Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rámci experimentu je psovi, který byl brutálně týrán, provedena operace, při níž mu jsou jeho kosti nahrazeny kovovými. Nenávist v jeho hlavě ale zůstává. Začíná krvavá štvanice kde vyhraje jen ten, kdo přežije! Otázka je, kdo to bude... (oficiální text distributora)

Recenze (45)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Rottweiler - tak jsem si s očekaváním prohlédl tento film a pak se teprve podíval na uvedené komentáře. Nízké bodové hodnocení mne trochu překvapilo. Film sice není žádná sláva, ale uvedená hodnocení se mi jeví přehnaně kritická a hodně vzájemně podobná. Ano scénář filmu sice něco postrádá a divákovi nebylo vysvětleno několik věcí, jako například důvod vzniku psa kyborga v souvislosti s týráním a podobně. Samotný a logický důvod, proč pes útočí na své oběťi, je taky poněkud nedomyšlený, Ale přejděme to s nadhledem, neboť hlavní prioritou filmu je od samého začátku pouze diváka co nejvíce zaujmout a pobavit především vizuální dynamickou podívanou, která je založena na střetnutích člověka se psím terminátorem a který nemilosrdně zabije vše co mu přijde do cesty. Tato podívaná je obstojná, kameramanem vcelku kvalitně natočená a proto diváka zaujme. Pes Terminátor vraždí určené oběťi a často paroduje scény se známého filmu s Arnoldem Schawrzeneggerem. Samozřejmě se jedná spíše o "béčkovou" scifi, která má opravdu za úkol jen pobavit samotnou akcí a v tomto ohledu film plní svůj účel. Uděluji 3* ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Kravina na N-tú. Nič zaujímavé, nič výnimočné, nič dobré v tomto filme nieje. Nulová atmosféra filmu uberá to najhlavnejsie. ()

Madax 

všechny recenze uživatele

Jsem nadšen. Vzhledem k odpudivým kritikám na tento film jsem toho moc neočekával, vlastně jsem čekal pěknou sračku, a o to víc jsem byl překvapen vysokou kvalitou snímku. Jenom mě mrzí, že ji dokážu ocenit jenom já... ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomto filme nie je skoro nič zaujímavé... Niektoré scény, možno tri majú "gule", ostatné je úbohé. ()

melfea 

všechny recenze uživatele

Je to strašně strašný, ale musím dát ty 2 hvězdičky, protože mě to svým způsobem bavilo. Občas mám náladu na takový hodně špatný film ... dost jsem se nasmála. Rotvík se svítícíma očima a kovovýma cvakačkama byl super a ten dramatický závěr hmmm luxus a dokonce i pokud o nějaký duchovní rozměr celého tohohle béčkového masakru ... byla jsme spokojená, dostala jsem přesně to, co jsem si přála - skvěle příšerný film . ()

Reklama

Reklama