Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký komediální pořád, jehož náplní jsou vtipné záběry pořízené skrytou kamerou, ale i záběry zachycující zábavné okamžiky ze života běžných lidí. Tradiční jsou i příběhy králíčka, který se večně dostává do malérů, ale vždy se z nich zase vymotá. (Plik)

Recenze (69)

Cival odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sračka. Ale rád se na ní koukám, protože mě fascinují grimasy moderátora a fakt, že jsem se snad ještě nikdy u tohohle pořadu nezasmál. Přesný opak Killera Johna Woo, nejen co se hodnocení na CSFD týče:-)) ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Tak neskutečná sračka, že i Nova to pouštěla jen jako výplň mezi jinými pořady (alespoň myslím, že v programu jsem to nikdy neviděl). Méně vtipné "cosi" si ani nejde představit! ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Další novácký "pokus o vraždu" televizního diváka. Napsat o tomhle, že je to fujtajbl je je velmi velkou lichotkou pro tvůrce. Vlastně ještě asi nikdo nevymyslel dostatečně vulgární slovo, které by postihlo skutečnou úroveň této "lidové zábavy". Pokud nás TV Nova hodlá i nadále zásobovat podobnými blitkami, rád se jejích služeb jednou pro vždy zřeknu. Kvůli dvěma dobrým filmům měsíčně to vysílání fakt nestojí za to. ()

DaViD´82 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejtrapnější zábavný pořad nejen na amerických televizních stanicích. Neskutečná stupidita bez jediného, ale skutečně byť jen jediného, vtipného momentu. Člověku je až fyzicky i duševně nevolno, že se na to vůbec musí dívat. A ten "moderátor"... Škoda mluvit a i Odpad je pro tohle příliš dobré hodnocení. ()

Gimli odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je jediný pořad, jehož moderátor ve mně vzbuzuje pocity agrese a chuť někomu namlátit. Co z toho plyne? Rozhodně by se na to neměly dívat děti, protože pokud má televize nějak negativně ovlivňovat chování mládeže, je to právě prostřednictvím tohoto pořadu. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Jak jsem si přečetl zdejší komentáře, vyzobu z každého kousek, neboť všichni zde mají určitým způsobem pravdu. Vadí nevadí je jeden z nejhorších pořadů, které kdy šli na obrazovkách naší největší veřejnoprávní televize, nejenže se jedná o komedii nebo spíše zachytávání různě vtipných fragmentů v několika situacích, která vůbec není legrační, ale zároveň se to chová, jako by byl pravdou opak. Narozdíl od našeho Neváhej a toč! a duplikátu Natočto! jde tenhle paskvil do extrému, vtipy tu nejsou ani tak trapné, jako spíše nepochopitelné. U něčeho tak ubohého se zmůžete tak akorát na krátké: "Ehm?" a zdrceně se budete ptát, co tohle má sakra být? Do ještě většího extrému tohle celé posílá moderátor, který se neustále kření, jako by říkal, tohle bude opravdu vtipné, snad se zvednete ze země, jeho grimasy jsou však to nejlepší na celém pořadu - naprostý souhlas s Civalem. Doporučuji obloukem se vyhnout. 0% ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Už ta znělka je otravná. A ten moderátor s americkým keep smiling je dokonalý odstrašující případ, proč se na to radši nekoukat. Show me the funny. :))) ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

"Chachachachacha," rozchechtal se černočerný moderátor při americkém ekvivalentu vtipu o těch dvou, jimž v jejich středu upadl společník a následně pouští brutální show o divokém vycpaném králíku s jelením parožím, kterak terorizuje okolí. "Odpad!" není to správné hodnocení, ale bohužel CSFD nemá možnost volby "guilty pleasure"... ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu úchvatná dávka trapného amerického humoru, kterému se může smát jen opravdu podprůměrný člověk.....bez urážky... ()

Sašenka165 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděli jste někdy něco chytřejšího, lepšího a vtipnějšího? Já teda ne :). Horšího komentátora asi také sehnat nemohli... ()

Reklama

Reklama