Reklama

Reklama

Spící pes

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Bývalý detektiv skončil na ulici. Po nečekané smrti, která může souviset se zdánlivě vyřešenou vraždou, se ale pustí do vyšetřování na vlastní pěst. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silno podhodnotená nemecká krimi miniséria, ktorá obsahuje v sebe zaujímavé témy, klasicky prepája hriechy minulosti so súčasným prípadom a ponúka presne taký počet postáv, aby bol dej dostatočne prehľadný. Občas zamrzí nejaký ten logický lapsus, ale dovolím si povedať, že ich je tu menej ako vo väčšine konkurencie. Spiaci pes hovorí niečo aj o neschopnosti zamestnancov polície nadväzovať, respektíve udržovať, fungujúce vzťahy. Tým je napríklad zmotivovaná aj inak kritizovaná snaha jednej mladej policajtky o adopciu. ()

stoun 

všechny recenze uživatele

Napínavé drama s krimi zápletkou a mrtvolami s překvapením na konec. Trošku se to táhne a u hlavního hrdiny mě jeho role nepřesvědčila. Tváří se víceméně pořád podobně a stejně tak i vypadá. Bezdomovce si představuji trošku jinak... Dcera možná není vrchol módy, jak tu někdo píše, ale svou roli holka zahrála dobře. Šéfová na konci je zbytečně moc vyhořelá, přitom nemá důvod. Jinak to docela šlo a těšili jsme se na další díly. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Trochu přeplácaná a někdy nudná minisérie, kde si pořád někdo s někým dává dostaveníčko v šest ve fitku nebo v sedm u Sprévy a kde si bezdomovci zpravidla udržují kvalitní chrup, délku vousů a pečují o svůj účes. Některé příběhové linky jsou zajímavé, ale působí tady dojmem něčeho navíc (adopce). Samotná detektivní linka dospěje v poslední epizodě do dobrého uzavření, ale pecka jako celek seriál není. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, ale nad čtvrtou hvězdou jsem váhal. Námět odpovídá kriminálkám, lepší i horší díly, překvapení na konec se konalo. Místy se úroveň zbytečně snižovala zpomalováním děje nebo postavami, které měly na čele napsáno NDR. Naopak světovost gradována vztahovou rozmanitostí, ať už buzíci z řad islámistů nebo lesby - bílá a černá. Mimo uměleckého hodnocení jeden osobní pocit: Detektivova dcera mě lezla na nervy vzhledem i mozkem. 70%. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Příběh bývalého policisty, který kvůli nezvládnutým psychickým problémům přišel o práci i o rodinu a skončil na ulici a nyní se na vlastní pěst snaží zjistit souvislosti, které předcházely jeho propuštění a na které si kvůli svému tehdejšímu stavu nepamatuje... Poměrně členitý děj s několika liniemi a mnoha postavami, v nichž jsem se ze začátku trochu ztrácel, ale postupně si to docela sedlo a díky poutavé a místy napínavé zípletce a kvalitně napsaným postavám mne seriál docela bavil. Problém je ale v tom, že mi celý ten příběh a jednání většiny jeho postav, včetně hlavního hrdiny, přišlo neskutečné, nepravděpodobné a nevěrohodné. Proto to mé spíš podprůměrné hodnocení. 55 %. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama