Reklama

Reklama

Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy

(seriál)
  • Československo Smolíkovi (více)

Epizody(13)

Smolíkovi jsou obyčejná rodinka z maďarské Budapešti, která žije běžný život… Dokud se ovšem jejich geniálnímu synkovi nepodaří navázat kontakt se svým potomkem z 33. století! Tím se všechno mění. Zdánlivě banální problémy Smolíkových se komplikují o to víc, že jim z budoucnosti dorazí „na pomoc“ vynálezy, na které není v 70. letech 20. století lidstvo připraveno – a Smolíkovi už vůbec ne… Nepomáhá ani to, že se do jejich patálií často připlete zvědavý soused Halíř. A tak si Smolíkovi musí poradit s urychlovačem výroby, usměrňovačem času, létajícím talířem, nebo dokonce meteoromutomotorem. (TV Prima)

(více)

Diskuze

lajko

lajko (hodnocení, recenze)

Zvucka (slovenska), ktora trva 3 minuty 40 sekund!!! Clovek by cakal serial tisicrocia...

MegSimpson

MegSimpson (hodnocení, recenze)

Proč tu nejsou slovenské názvy epizod? Vždyť je to česko-SLOVENSKÁ database.

djuj

djuj (hodnocení, recenze)

Nevím, jaké starší Smolíkovi má Gemini na mysli, protože tohle jsou, co je mi známo, ti první, každopádně u mě jasných pět hvězdiček :)

Mata

Mata (hodnocení, recenze)

chci upozornit na chybu, s Ladinkem a jeho rodinou je to nasledovne: Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy / Üzenet a jövőből A Mézga család különös kalandjai/ 1968 Podivuhodná dobrodružství Vladimíra Smolíka / Mézga Aladár különös kalandjai / 1972 Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy / Vakáción a Mézga család / 1978 mata

Reklama

Reklama