Reklama

Reklama

Odkaz budoucnosti aneb Podivuhodná dobrodružství rodiny Smolíkovy

(seriál)
  • Československo Smolíkovi (více)

Epizody(13)

Smolíkovi jsou obyčejná rodinka z maďarské Budapešti, která žije běžný život… Dokud se ovšem jejich geniálnímu synkovi nepodaří navázat kontakt se svým potomkem z 33. století! Tím se všechno mění. Zdánlivě banální problémy Smolíkových se komplikují o to víc, že jim z budoucnosti dorazí „na pomoc“ vynálezy, na které není v 70. letech 20. století lidstvo připraveno – a Smolíkovi už vůbec ne… Nepomáhá ani to, že se do jejich patálií často připlete zvědavý soused Halíř. A tak si Smolíkovi musí poradit s urychlovačem výroby, usměrňovačem času, létajícím talířem, nebo dokonce meteoromutomotorem. (TV Prima)

(více)

Recenze (171)

waits 

všechny recenze uživatele

"Tady Es Em Lomoz." Animace už notně zestárla, ale vůbec to nevadí. Kolikrát jsem ještě jakožto spavé dítě vstal v neděli brzo ráno, abych Smolíky viděl? Pokaždé. Není slabého dílu.. ()

evson 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je klasika! Jejich úvodní písničku jsem si zpívala ještě dlouho, když je přestali dávat. A proč je vlastně přestali dávat? ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl dítě a nechtě jsem musel shlédnout některou z episod, tak jsem se cítil neuvěřitelně trapně, ani nevím proč... ()

oli009 

všechny recenze uživatele

Upřímně když jsem byla malá, tak jsem tenhle seriál ze srdce nenáviděla. A dokonce si myslím, že právě tento seriál měl na svědomí moji budoucí nedůvěru a v určitých chvílích až odpor ke scifi filmům, pod kterými si taktéž kvůli tomuto filmu představím jen naprosto ztřeštěnou budoucnost, která ani v nejmenším nedává smysl a v níž se pohybuje horda robotů a hloupých vědců či vynálezců. Jaký je tento seriál ve skutečnosti asi nikdy nezjistím, protože sledování toho seriálu v dětství ve mě zanechalo dost otřesné vzpomínky, takže vůbec nemám chuť se znovu podívat byť jen na minutu téhle hrozné matlanice. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Parádny rozprávkový seriál z Maďarska, podobne ako jeho ďalšie „iterácie“. Inteligentný humor, skvelé postavy, dialógy a scény. V neposlednej rade obrovská predstavivosť tvorcov. Moja známka: „Timeless classic“! Osobné hodnotenie: 94% (*****) ()

-soch- 

všechny recenze uživatele

Na tomto seriáli nebadať rozdiel medzi európskou a zaoceánskou animovanou produkciou. Tento seriál oslovuje oveľa širšie publikum ako napríklad "Duck Dogers" a tak je dokonalou zábavou pre celú rodinu. Navyše kvality v slovenskej televíznej distribúcii navyšuje kvalitný slovenský dabing s obsadením: MAGDA PAVELEKOVÁ, JOZEF SKOVAY, JURAJ KUKURA. - LINK: http://www.youtube.com/watch?v=VrE6Zf4Ihsc ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

První ze série animovaných filmů o rodině Smolíků. Je to hodně nápadité a srandovní, jednotlivé postavičky seriálu mají svou vlastní povahu a typické chování. Ještě, že jim to spojení s budoucností vydrželo pouhých 13. dílů. Kdo ví, co by se totiž ještě nestalo... ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Smol pachol, ohl se!" První vyprávění o této bláznivé rodince, na kterou se dá dívat znovu a znovu. "Přečtemyš!" ()

artuš 

všechny recenze uživatele

Pěkný kultovní maďarký animovaný film. Mě se tenkrát líbila i televizní verze. Proto mě potěšilo že vychází 16.12.2007 na DVD. ()

Reklama

Reklama