Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemný, uhlazený, inteligentní a vražedně nebezpečný - takový je Alejandro Phillipe Salazar alias Picasso Trigger, obávaný šéf mezinárodní zločinecké sítě. Aby pomstil svého přítele Ortize, který zemřel ve vězení, začne Salazar zabíjet všechny agenty FBI, co se na procesu podíleli. Zabránit mu v tom musí agent Travis Abilene, který za tímto účelem shromáždí 7 špičkových agentů... Klasický snímek ze série "Bullets, bombs and babes" rodinného podniku manželů Andyho a Arlene Sidarisových natočený podle šablony "kozy-výbuch-kozy-výbuch". (choze)

(více)

Recenze (16)

choze 

všechny recenze uživatele

O sidarisovkách se dobře čte, ale podstatně hůř se na ně kouká a moje první setkání s nimi dopadlo strašlivým rozčarováním. Tupý scénář a mizerné herecké výkony jsem čekal, ale on je to navíc hrozný, nepřehledný zmatek, který nikam negraduje a jelikož i milostné a akční scény jsou ubohé (zlatý Cannon), nutně to nudí. V jednom kuse tu sice něco bouchá, ale když přijde na nějakou větší akci, ukáže se, že Sidaris neumí natočit ani blbou krátkou bitku dvou kickboxerů (je vidět, že údery s přehledem míjejí cíl), natož honičku na člunech či motorkách. Inspirace bondovkami je zjevná jak v lechtivých až porno-dialozích, tak v postavě Profesora vyrábějícího agentům hračky do boje (bumerang s plastickou trhavinou, dálkově ovládaná letadýlka a autíčka napěchovaná výbušninou, střílející berla) a v přeskakování mezi exotickými lokacemi jako Paříž, Las Vegas či Havaj. Obvykle se u podobných filmů nepídím po logice, ale ten výbušný bumerang podle mě mluví za vše - házeli byste po nepříteli bumerangem s bombou, když je bumerang založen na tom, že se vrací zpět? I když to většinu času nudí, za v rámci možností celkem podařené akční finále, pěkné holky a také proto, že bych chtěl podobné (ale technicky lepší a hlavně záživnější) věci točit sám, dávám jednu hvězdičku. P.S.: Sidaris si tu střihne cameo jako hráč golfu a postřehl jsem i autocitaci - loď jedné z postav se jmenuje MALIBU EXPRESS. Extrémně nechtěně komický film, který lze ocenit jen dvěma způsoby - odpadem nebo plným počtem hvězd. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Lacný akčňák, ktorý spočiatku vyzerá ako tuctové podpriemerné béčko s veľmi jednoduchou zápletkou. Po čase sa však z neho vykľuje chobotina bez zmysluplnej akcie, so sporoodetými modelkami alias agentkami so zbraňami, ktoré pôsobia asi tak presvedčivo ako filmy Eda Wooda. High-tech hračičky agentov pôsobia úsmevne, rovnako ako agent, ktorý síce strieľať z pištole nevie, ale z barly už áno. Početnosť erotických scén je väčšia ako v nejakom softerotickom filme, akurát všetko podstatné je pri nich dokonale zakryté, takže ani z toho pohľadu si divák na svoje nepríde. Pozerám, že režisér bol na podobné filmy maník. ()

Reklama

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Agenti likvidují své nepřátele jako nájemní vrazi,první půlka filmu je jenom aby se všichni dali do kupy,postav jak na Orloji. Amanda coby tajná agentak-je to jedna z další Playmates hraje jak umí,stejně tak jak zbytek dívčího osazenstva. Je jedno kdo tu s kým spí,hlavně,že se tu mají všichni rádi. Výbuchy,přestřelky a spousta dialogů o ničem,ale to by měl film malou stopáž. Holky na hoře bez jsou pro chlapa alespoň nějaký zpříjemněním,protože holky se na to nedívaj,pro ně to jsou pitomosti,které nás zas bavěj. Ale vše kolísá,už u scénáře na,kterém se Sidaras podílel. Průměru to tak tak dosáhlo,alespoň za to "nějakou"zápletku a ten nápad raketu nařídit na umělé srdce a výbuch padouch,který je ovšem ke konci nahrazen jak jinak než louktou,která vybouchne uvnitř takže žádná raketka do něj nevletí. ()

Zupan_ 

všechny recenze uživatele

Sidaris si zjavne užíval 80te roky a tento film je ako ich biblia. Má to všetko dobovú hudbu, akciu, zbrane, výbuchy, rýchle fára ,palmy, naháňačky na motorkách, na člnoch a na skútroch, bojové umenia, luxusné poprsia,všadeprítomné krásne ženy (Dona Speir je neuveriteľne sexy). Problém je vtom že to je len o hod kameňom spracovaním dalej od televíznych brakov typu Acapulco Heat... Ale jedná sa o nadpriemernú zábavu ak človek vypne mozog. (Pozor! Z nejakého divného dôvodu to u nás v tv bežalo v akejsi 'cenzurovanej' verzii kde boli scény s nahotou nahradené tými istými ale natočenými s buď to oblečeními slečnami alebo zahaľujucimi svoje poprsie čiže tam je nahota nulová.) Takže ak si chcete film užiť naplno odporúčam parádnu novú bluray verziu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Slusny film na temu sef medzinarodnej zlocineckej siete si vybavuje ucty za smrt kamarata. Plus este k tomu jednoducha, fakt doslova az primitivna schema kozy - vybuch - kozy -prestrelka- vybuch - kozy -prestrelka, pripadne kombinacie. Za mna teda slusny priemer a tuna hodne podhodnoteny film. Zaroven aj moja prvka sidarisovka : 65 % ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa vo viacerých amerických štátoch ako Texas, Kalifornia, Louisiana, Nevada aj Havaj. Natáčalo sa aj mimo USA, a to vo francúzskom Paríži. Natáčanie prebiehalo v júli 1987. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama