Reklama

Reklama

Let's Kill Uncle

  • USA Let's Kill Uncle, Before Uncle Kills Us
všechny plakáty
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Let´s kill uncle je jeden z posledních filmů Williama Castla a bohužel jeho poslední filmy balancují mezi dětským filmem a hodně slabým hororem. Stejnak jako u Spirit is willing které bylo ještě hororově dostačující tak tady se o horor prakticky nejedná. Máme tu hodně otravné děti které neustále piští. Plno scén je tu hloupých(třeba scénou s policajtem na lodi). A navíc když se film snaží o nějakou atmosféru tak to totálně padá díky naivitě. Zapomenutý flick od Castla který právem upadl do zapomění. Ale říkám škoda samotného Williama. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Naivná, no s dekádovým odstupom celkom prijateľná detská konšpiračná ihračka, ktorá však nasiakla príliš TV atmosférou. Určite ale príjemná selanka so spoľahlivým Willkom, ktorý si svoju v tomto prípade uvoľnenú réžiu s prehľadom ustrážil, čo sa dnešným talentom málokedy zadarí. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Deti prepadli konspiracnym teoriam, o nic viac tu nejde. Skoda ze panu Reziserovi Hrad -ovi uz na konci filmovej kariery dochadzali napady. Mohol aspon v nejakom svojom filme prevetrat jeho sucasnost : Studenu Vojnu, reziserky talent na to mal  : 51 % ()

Reklama

Reklama