Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo bude mít chuť, může po Nezkrotné Lucíi sledovat neméně pohnuté osudy jiné ženy, opět z venezuelské továrny na romantiku. Rosaura byla násilím odloučena od svého manžela Luise. Teprve po letech, když dosáhla určitého postavení a majetku, chystá se získat svého muže nazpět. Ale lehké to mít ani takhle rozhodně nebude (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Dokud jsem to neviděl, vrtalo mi hlavou, proč se ta telenovela jmenuje Divoká kočka. Pak jsem viděl jeden díl, a zjistil to. Oni všichni tý hlavní hrdince tak říkaj! Zazní to nejmíň jednou do minuty. Aaach, to byla ta divoká kočka! Viděla jsem tu divokou kočku! Ty jedna divoká kočko! (Ano, tyhle všechny případy tam opravdu byly) A protože já jsem k telenovelám vlídný, a svým způsobem mě baví (vím, co na nich mám vlastně sledovat, ano, hádáte správně), a protože SPOILER!!!!!!!!!!!!! SPOILER!!!!!!!!!!!!!! tu hlavní záporačku sežrali krokodýli (nekecám, fakt! spadla do močálu a sežrali jí :o) KONEC SPOILERU, KONEC SPOILERU tak tu jednu dám. ()

Boss321 odpad!

všechny recenze uživatele

Řekněte mi, který blázen mohl tohohle natočit 245 dílů???? Ten musel utéct z blázince i s celým filmovým štábem...... ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že si postavy v telenovelách musí povídat pro sebe, aby nám neunikly jejich inteligentní rozumy, ale když to ta holka dělá pořád? ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že tenhle seriál nesledují rády ženy, které chtějí o muže bojovat, seriál je k tomu přes řeč hlavní postavy Rosaury vede, nebýt jen pasivní, ale taky něco dělat pro mužskou spokojenost!***(2.10.2010) ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Romantická "pohádka", která v jistých ohledech něco přeci jen do sebe má. A tím myslím zvláště příběh, který diváka zaujme. Líbilo se mi prostředí ve kterém byl seriál točen. Jednou bych se rád do té Země podíval. Horší je to, že je na to potřeba spousta peněz. ()

IllIlIlIIl odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohá, bohužel trapná, prostoduchá, čitelná a naivní telenovela. Co více dodávat? To jedno ,,kouzelné,, slovíčko hovoří za vše - telenovela! ()

janek85 odpad!

všechny recenze uživatele

Další odporná, hnusná, nekvalitní, trapná, debiloidní............telenovela. Výkony herců v telenovelách jsou naprosto bez charisma a kvality. Tady toto se nedá nijak jinak hodnotit, než odpadem!2% ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Marlene Favela a Mario Cimmaro pro mě dvě nejlepší telenovelové postavy. Vždy jsem seriál hltala takže 3* a silné. Úvodní hudba od Pabla Montera perfektní. ()

ABCD Marta odpad!

všechny recenze uživatele

Další ze série ,,těch" excelentních a stovkami cen ověnčených seriálů, které sledují milionové davy fanoušků a které každého rozpláčou (racionálně uvažující lidi však trochu jinak). V této venezuelské telenovele se objevují jak nádherné ženy (každá jest modelkou s několika plastickými operacemi), tak děti mluvící krásnou spisovně učebnicovou češtinou (díky dabingu samozřejmě) a to by měl pan Josef Dobrovský setsakramentskou radost... ()

fiLLthe3DD odpad!

všechny recenze uživatele

„Zabiju tě, Maribello!" ječí Eva - „Prosím ne, nezabíjej mne!" prosí Maribella - „Ale ano, zabiju tě!" Jednoznačně nejdelší vražda v historii telenovel, započala v díle 214 a dokonána byla v části 216 a nutno podotknout, že Eva zprvu chtěla Maribellu zastřelit, načež té se podařilo utéct a po krátké potyčce ji nakonec Eva musela shodit ze schodů 😱 Zápletka této telenovely je naprosto triviální a navíc i podprůměrně natočená i v rámci svého „mýdlového" žánru - telenovela je extrémně zdlouhavá, postrádá jakýkoliv náznak příběhu a nedisponuje žádnými sympatickými charaktery. Herecké „výkony" jsou nejen dosti příšerné, ale i teatrální a afektované - přitom taková Marlene Favela o několik let později jasně ukázala, že umí podat více než nadprůměrný herecký výkon (v seriálu "El Rostro de la Venganza" ztvárnila hlavní záporačku na výbornou) 😊 Scénář bych označil slovem katastrofa, dialogy se nedaly poslouchat a vyloženě trhaly uši - v telenovelách "Marina" či "Cuidado con en Ángel" alespoň vyvolaly onen nechtěný úsměv na tváři, ovšem v případě "Gata Salvaje" je to čirá beznaděj a zoufalství. Kamera rovněž mizerná a zásluhou laciného televizního obrazu jsem měl pocit, že koukám na porno, akorát tedy bez té nahoty 😟 V dětství jsem tento počin miloval (šlo o jednu z mých prvních telenovel), avšak nyní na něm krom pěkné úvodní znělky, úmrtí hlavní záporačky (sežral ji krokodýl) a lokacím prosluněného Miami neshledávám vůbec nic dobrého a s klidným svědomím ji m*dnu ODPAD! ()

Reklama

Reklama