Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo bude mít chuť, může po Nezkrotné Lucíi sledovat neméně pohnuté osudy jiné ženy, opět z venezuelské továrny na romantiku. Rosaura byla násilím odloučena od svého manžela Luise. Teprve po letech, když dosáhla určitého postavení a majetku, chystá se získat svého muže nazpět. Ale lehké to mít ani takhle rozhodně nebude (oficiální text distributora)

Zajímavosti (6)

  • Herečky Marlene Favela (Rosaura), Carolina Tejera (Eva) a Marjorie De Sousa (Camelia) si nepadly do oka a panovala mezi nimi skoro až „nenávist“, stejně jako mezi jejich postavami. Toho se rozhodl využít scenárista Alberto Gómez a herečkám schválně psal co největší množství společných scén – v těch se ženy obvykle rvaly a fackovaly, přičemž díky nevraživosti ve skutečném životě byly jejich výkony o to více „přesvědčivější“. Gómez po letech přiznal, že šarvátky hereček mu způsobovaly škodolibé potěšení. (fiLLthe3DD)
  • Původně se telenovela vysílala v odpoledních hodinách a měla mít „pouze“ 120 epizod, sledovanost ale byla natolik dobrá, že se vysílání přesunulo na lukrativnější podvečerní čas a počet dílů vzrostl na 252. Rovněž se jedná se o nejprodávanější telenovelu společnosti Venevisión. (fiLLthe3DD)
  • Tato telenovela společnosti Venevisión byla točena v Miami a na režisérskou stoličku usedli Yaky Ortega a Freddy Trujillo - stejní režiséři stojí i za telenovelami Rebeca (od r. 2003) a Nezkrotná Lucía (od r. 2004) – v porovnání mají všechny tři seriály totožné, zápletky, hudbu, některé herce a všechny byly točeny v Miami na Floridě.
    (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama