Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Absolutně nepřekonatelný zloděj, který se umí dostat i na nejnepřístupnější místa, dostane od FBI úkol. Z centrály podezřelé firmy má ukrást disketu s tajnými údaji, ke kterým se státní orgány nemůžou dostat legálně. Schová ji do superauta nazvaného Černý měsíc, které jeho konstruktéři vezou do Los Angeles. Auto však ukradne zlodějka Nina, která pracuje pro zdánlivě počestného obchodníka. Ten vede gang zlodějů drahých, luxusních aut. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (39)

choze 

všechny recenze uživatele

Skok Černého měsíce. Fádní osmdesátkový heist, v němž není nouze o ježdění ulicemi nočního L. A., ale který trpí slabým scénářem a uzívanou režií. A u kterého člověk akorát čeká, kdy už konečně Tommy Lee Jones skočí s tím autem z jednoho mrakodrapu na druhý (samozřejmě až na samotném konci), jak to viděl v trajleru. Tommy jako profi zloděj je fajn, ale místo Hamiltonky by to chtělo někoho atraktivnějšího, Vaughnův padouch neutkví a Cassavetesův poskok má bohužel malý prostor. Námět je Carpenterův, plus měl podíl na scénáři a kdyby to natočil sám, mohlo to mít aspoň atmošku. Od režiséra asi tak stejně záživného Bitevního kamionu, také postaveného jen na titulním vozidle. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Film, ktory som videl len vdaka tomu, ze tam hrala Linda Hamilton /Terminator 1/. Reziser Harley Cokeliss /serialy Herkules a Xena/ natocil nudny a podpriemerny film, v ktorom je par scenok umelo pospajanych a ledva drzia Pokope. Tomas Li Jonas /ja viem, odborne Tommy Lee Jones/ herecky predviedol leda tak hovno, a film dost nudi. Nicim vynimocny film, ktory sa neoplati mat ani vo filmoteke alebo si ho akymkolvek sposobom zhanat. 25 % ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příjemný, svižný, ale dnes už notně zastaralý film, který krásně ukazuje, proč lidi 80. léta milují i nenávidí. To auto bylo tehdy možná pecka, ale dnes už vypadá jako nepovedený angličák a ty účesy jsou taky peklo. Zkrátka takový neškodný film na deštivé sobotní odpoledne. Tommy Lee Jones jako vždy solidní. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkový filmy mám rád, ale tohle mě nijak zvlášť nebavilo. To auto je docela hi tech na svoji dobu. Nepostrádá to ani tu typickou zábavnost a naivitu. Problém je v tom, že pro mě to nebylo zábavný dost. Pár dobrých scén. Jinak jsem se vesměs nudil a ani Lee Jones ani Hamiltonová to zrovna nevytrhli.40% ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Akční scény jak když se perou chlapi v hospodě, hlavní záporák hnusně záporný, hlavní hrdina sympaťák, jeho filmová baba taky není zlá, v posteli jim to klape, superauto na malých gumách nižší než šlapací autíčko a hranatější než mnohé mobily z poslední doby...Prostě akční béčko jak "nositel ovaru". Dávám 2 hvězdy, pokud opravdu již nemáte to sledovat tak se na to podívejte, ale nic moc nečekejte, protože to nedostanete. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokalitách Los Angeles A Lancaster. (Terva)
  • Automobil Černý měsíc byl v roce 1996 prodán do soukromých rukou. Další majitel, plukovník americké armády ve výslužbě, vůz používal při přehlídkách až do své smrti. V roce 2012 se auto objevilo na eBayi, kde bylo k prodeji za 15 tisíc amerických dolarů. (Zdroj: checkoutthiscar.com)
    (Stejšn)

Reklama

Reklama