Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Neumím říct proč se na tyhle filmy pokaždé tak těším. Cítím, že to není něco tak úplně extra, ale přesto tyhle vesmírné sci-fi komedie žeru a cením si té originální akční vtipnosti. Chtěla bych vyzkoušet jak vodní atrakci v deneuralizéru, podívat se za poštovní přepážku do třídičky došlých zásilek, mít mluvícího psa, zahrát si Twister s hmyzáky a vědět co mě při pohledu na vesmírnou oblohu tak přitahuje. To je ale fakt ... miluji pohled na noční nebe plné hvězd, cítím nekonečno, tíhu, tajemno a posvátnou úctu k tomu všemu. Takže bych vlastně mohla očekávat návštěvu kolegů agentů z MIB. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

po jedničce neoriginální, místy zoufale nevtipné, většinu času o ničem... na druhou stranu párkrát se člověk opravdu zasměje (někdy to ovšem nejspíš nebyl záměr tvůrců) a 88 minut je tak akorát... jen by na konci neškodilo na konci bliknout i nám, divákům, abysme to dostali ze svých vzpomínek... :) oddechovka, ale jo... 50% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nespomínate si na mňa? Kedysi sme spolu robili." - "V pohrebnom ústave som nikdy nerobil." Napriek ohromnému množstvu veľmi zlých trikov od ILM (už v čase uvedenia do kín mi také pripadali) je to pre mňa osobne lepšie (dokonca oveľa lepšie), ako nudná jednotka. Dvojka už nemá jeho "prekvapivý" scenár, takže nás nezdržuje so zoznamovaním s postavami, ani s motívom mimozemšťanov žijúcich na Zemi a ide rovno na vec. Tvorcovia majú podstatne viac výborných dialógov a hlášok ako minule („Neboj si, si tu v bezpečí, len sa prosím ťa snaž nezaspať.“). Vracajú sa obľúbené staré známe postavy (šéf Zed, kšeftár Mr. Monk), ku ktorým pribudli nové (Michael Jackson a miláčik publika - extrémne nadržaný buldog Frank s pokazeným chrupom a obrovskými semenníkmi). Plus úžasné sitkomové scénky, ktoré odsýpajú jedna radosť (zbrojný arzenál, mini pizza, národ zo skrinky) a ktoré sa do „sci-fi za 200 miliónov dolárov" tak parádne nehodia, až takmer vytvárajú nový filmový žáner (niečo, ako keby Kubrick zmutoval s Johnom Cleeseom). Obľúbené postavy dostali výraznejší priestor (nadržané Červy) a medzi K a J je AŽ TERAZ vynikajúca chémia. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Skoro všichni zaměstnanci pošt jsou mimozemšťani." Já to tušil, hlavně ten obrýlený babochlap za přepážkou to už nějakou dobu ani moc neskrývá, takže jim jdu hned zkontrolovat povolení k pobytu na Zemi. Vezmu si na to s sebou agenta Franka, který hraje, že je pes, ale mimozemské nelegály umí kousat s velkou grácií. Vzal bych si i agenta J a poštmistra K, ale ti musí zase řešit nějakou intergalaktickou katastrofu v pohřebáckém sídle MiB. Mě při tomto řešení pobavily fórky s červem v metru, třídičkou pošty, neuralizováním parťáků i nafukovacím řidičem auta, takže moje jediná výhrada směřuje k tomu, že 88 minut - titulky = dost málo času na zábavu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(70%) V podstatě se to nese v podobném duchu jako první díl. Jen je to dle mého názoru svižnější, zábavnější a nápaditější. Je tu bohatší scénář, spoustu mimozemšťanů apod. I akce je o něco lepší, stejně tak hudba. Will Smith je tu opět dobrý, jen T.L.Jones je zde trochu upozaděný a tolik mě už nebavil. Ostatní herci ok. Příběhově je to opět slátanina, takže se zde najdou hluchá místa, ale i tak nakonec dávám slabší ale zasloužené 4*. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (27)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama