Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

akisha 

všechny recenze uživatele

Už dlouho, dlouho mě film tak neznechutil nudou a hlavně obří otravností, díky které je pro mě opět zcela nepochopitelná oblíbenost Willa Smitha. Bohužel zde se vyskytuje velmi často a velmi často mele totální hov*a, zvaná "hlášky." Děj je tentokrát opravdu jako z jednoho dílu seriálu "Andromeda," triky zemřely vlivem zubu času a Lara Flynn Boyle vypadá se svým přehnaným make-upem jako postarší tranďák. Zachraňuje to snad opravdu jenom ten pes! Jak může nějaký film zachraňovat charakter otravného mluvícího zvířete, a to tak, že zastínil i nudného Lee Jonese? Počkat, vlastně ještě mini-bodík za Mr Monka, který zde lehce změnil vizáž na ušatého poloskřeta, to bylo asi tak jediné, co trochu pobavilo. Zbytek je strašná sraj*a bez nápadu. Třikrát fuj. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Dost ubohá snaha o vtipné a zábavné sci-fi. Hlavně úvodní část je fakt utrpení a myslel jsem, že to nedokoukám. Pak naštěstí nastoupí Tomy Lee Jones, ten debilní čokl je konečně odstrčenej do pozadí a z hnusného mišmaše v první půli se snímek alespoň trochu naladí na tu správnou notu. Ovšem pak přijde ten"velkolepý" akční závěr, který je všechno, jen ne nápaditý a zábavný, a moje mínění je zase sraženo hluboko na dno. Ani nechci vidět připravovanou trojku... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Svérázní elegáni v černém Smith & Jones se vrací. A jsou o něco nápaditější než ve svojí první misi. Tvůrci jakoby se poučili z chyb prvního dílu a tak k dvojce Smith a Jones nasadili těžký kalibr v podobě sexbomby Lary Flynn Boyle. Tohle jim opravdu vyšlo a scény s ní nemají chybu. Invence se dostavuje i ve scénáři a triky vypadají lépe než v jedničce, ale stále mám potíže si tenhle film pořádně užít. Pořád je to takové strojově chladné a zábavné tak napůl. Film, který se dá jednou vidět a pak zase až za delší dobu, ale má řadu povedených momentů a hlavně Laru Flynn Boyle. A to není zrovna málo. 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne dosť veľké sklamanie oproti prvému dielu, takže výnimka nepotvrdila pravidlo. Ten prvý bol totiž omnoho nápaditejší, svižnejší, akčnejší ale hlavne vtipnejší! Tvorcovia tu len zduplikovali pôvodné vtipné hlášky a ksichty mimozemšťanov a to sa im vypomstilo. Dvakrát sranda už nie je sranda. Škoda. 45%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nespomínate si na mňa? Kedysi sme spolu robili." - "V pohrebnom ústave som nikdy nerobil." Napriek ohromnému množstvu veľmi zlých trikov od ILM (už v čase uvedenia do kín mi také pripadali) je to pre mňa osobne lepšie (dokonca oveľa lepšie), ako nudná jednotka. Dvojka už nemá jeho "prekvapivý" scenár, takže nás nezdržuje so zoznamovaním s postavami, ani s motívom mimozemšťanov žijúcich na Zemi a ide rovno na vec. Tvorcovia majú podstatne viac výborných dialógov a hlášok ako minule („Neboj si, si tu v bezpečí, len sa prosím ťa snaž nezaspať.“). Vracajú sa obľúbené staré známe postavy (šéf Zed, kšeftár Mr. Monk), ku ktorým pribudli nové (Michael Jackson a miláčik publika - extrémne nadržaný buldog Frank s pokazeným chrupom a obrovskými semenníkmi). Plus úžasné sitkomové scénky, ktoré odsýpajú jedna radosť (zbrojný arzenál, mini pizza, národ zo skrinky) a ktoré sa do „sci-fi za 200 miliónov dolárov" tak parádne nehodia, až takmer vytvárajú nový filmový žáner (niečo, ako keby Kubrick zmutoval s Johnom Cleeseom). Obľúbené postavy dostali výraznejší priestor (nadržané Červy) a medzi K a J je AŽ TERAZ vynikajúca chémia. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • Řídící mechanismus v autě při létání je stříbrný dualshock, ovladač pro konzoli PS2. (Lajty)
  • Ve scéně, kdy J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) sledují ve videopůjčovně dokument, který si K zanechal jako důkaz, agent J prohlásí: “To vypadá jako od Spielberga.“ Steven Spielberg, producent filmu, tuto scénu poprvé viděl až na premiéře a velmi ho pobavila. (Jacccob)
  • Kvůli událostem 11. 9. 2001 museli filmaři na začátku a na konci filmu nahradit Světové obchodní centrum 282 metry vysokou Chrysler Bulding. (EMMY)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama