Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

castor 

všechny recenze uživatele

Hodně rychle uvařený druhý chod MIB menu, přičemž z toho mohla být moc fajn série. Ale není. Když jsem se po dvaceti letech vrátil k prvním MIB, kteří zápolili se šmejdem z vesmíru, byl jsem poměrně rozladěný. Bláznivé triky fungovaly ve všech dílech, ale vždy šlo o vítězství nápadu nad příběhem, který silně pokulhával. Místy vtipné, místy svižné, místy trikově vymazlené. Jenže nic pořádně. Dvojka (a prý i trojka) měla za pochodu předělávaný scénář, platí, že mnohé pasáže jsou vhodné spíš k zívání. Celkově je to dost ujeté, předchozí punc originality je pryč. Zoufalé je to i s humorem, což zamrzí nejvíc. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Imho úžasně zábavná taškařice, která by klidně snesla o půl hodiny delší stopáž. Co do humoru mnohem vyrovnanější než první díl, u kterého mi až nepříjemně často tvrdnul úsměv na tváři. P.S.: Po letech musím zvednout hodnocení na plný počet. Muži v černém 2 jsou brilantně pointovaní, plní vizuálních nápadů a skrz na skrz prolezlí parádním 80's feelingem. Věk jim na zábavnosti nijak neubírá a naopak se pomaličku stávají nadčasovou trvalkou. Hi... Kevin? It's funny, you don't look like.. Kevin.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jestliže mě jednička nikterak neokouzlila, tak o tomhle se to dá říci dvojnásob a ještě to pořádně podtrhnout. Našlo by se tu sice několik zajímavých scén a párkrát jsem se i zasmál, ale tady už zvítězila spíš trapnost nad kvalitou na plné čáře. Mám až obavy jít do dalších dílů, protože tohle jsem vydržel jen s vypětím všech sil. Dokonce mi přišlo, že už ani ústřední dvojici Jones, Smith to moc nebavilo… ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

No jednička to už není , ale přesto je to pořád skvělý film. Scéna , kdy J a K otevřou skříňku na nádraží nemá chybu a pohled Wiila Smithe , který vrhne na Tommyho Lee Jonese , když se zapne automatický řidič mě rozesměje pokaždé naprosto spolehlivě. Oba dva díly MIB jsou moje léky na špatnou náladu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší než jednička jako u většiny dvojek slavnějších jedniček. Vadí mi, že řada mimozemšťanů je zhotovena na počítači a není tam už to kouzlo masek jako v předchozím díle. Napíklad hlavní nepřítel je hrozný a konec je také divný, kdy princezna odlétá v té lodi. Jinak mě zase potěšily scény s buldočkem :). I příběh mi příjde tak trochu klišovitý. A už to, že trvá hodinu!! než se agent K vzpomene na svůj život a až pak posledních třicet minut hledají nepřítele mi přijde přehnaně krátké. Alespoň to mělo být delší. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (27)

  • V scéne, keď J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) navštívia skrinku na stanici, si K zoberie hodinky a J tam dá svoje. Tieto hodinky majú trojuholníkový tvar ako v prvom diely. No v nasledujúcej scéne sú tam položené úplne iné hodinky. (N0X.)
  • Will Smith (J) o natáčení se psem Frankem: "Má úžasný smysl pro humor a umí načasovat gagy. Zahrál si už v prvním díle a najali jsme ho i do dvojky. Myslím, že mu to trochu stouplo do hlavy. Zpychnul a občas odmítal vylézt z přívěsu. Jinak je ale práce se skutečným zvířetem na takovémhle filmu docela změna. Člověk si zvykne stát před modrým plátnem a reagovat na něco, co tam ve skutečností není a co bude doděláno až v počítači. Jenže psa, toho musíte pečlivě vycvičit, aby dělal to, co po něm chcete. Ten není jako ti digitální zmetci." (NIRO)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama