Reklama

Reklama

Trio z Belleville

  • Francie Les Triplettes de Belleville (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Šampion je osamělý chlapec, kterého adoptovala jeho babička, madan Souza. Ta se postará o to, aby vnuk našel věrného kamaráda v psovi Brunovi a aby našel životní zálibu v jízdě na kole. Pod babiččiným vedením se ze Šampiona stane favorit slavného cyklistického závodu Tour de France. Během závodu, vysoko v horách, je však Šampion spolu se dvěma dalšími kolegy unesen francouzskou mafií. Madam Souza s Brunem se rozhodnou ho zachránit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Samotná animácia je na jednej strane zaujímavá, na druhej zase aj nesympatická. A velké mínus - na animovanej komédii by bolo sa aspon sem-tam zasmiať, lenže tu nebolo bohužiaľ kedy. Hodnotenie: 65%

na příspěvěk reagoval tomalakis

warv

warv (hodnocení, recenze)

poprve kdyz jsem se na to dival rikam to je luxusni ale v ti dobe jsem jeste nedival cely a nevedel jaky je nazev :D ale potom co jsem ho nasel a dokoukal rikam nic moc :D nikdy jsem ho nemel najit a dokoukat :( nektery veci radsi zustat tajni XD

Skeptik

Skeptik (hodnocení, recenze)

Vynikající animatorská práce. Pěkné osvěžení od plochých amerických animáků.

Morloth

Morloth (hodnocení, recenze)

Pro mne jeden z nejkrásnějších animovaných filmů. Dík tomuto snímku vím, že nejen asijští autoři umí vyždímat fantasii až do dne. Tentokráte servírováno po evropsku navíc s francouzskou noblesou. Vše doplněné o famózní hudební doprovod.

Související novinky

Chomet si troufá na italskou legendu

Chomet si troufá na italskou legendu

10.08.2014

Francouzský animátor a režisér Sylvain Chomet za sebou ještě mnoho celovečerních filmů nemá, ale vždy, když s něčím přijde, je to velká událost. Jeho Trio z Belleville a Iluzionista jsou špičkou… (více)

Reklama

Reklama