Reklama

Reklama

Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea

  • USA Abbott and Costello Meet Dr. Jekyll and Mr. Hyde (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Tradičně zoufale nevtipná (ale opravdu nevtipná, pokud vás nerozesmívá to, že jeden chlap kopne druhýho do zadku. Haha, to je bžunda. Jestli jo, fajn, pak je to film pro vás) blbina s dvěma z nejpřeceňovanějších komiků vůbec. Jedinou hvězdičku si z úcty k jeho osobě zaslouží Boris Karloff, že do tohoto nesmyslnýho podniku vůbec vlezl. Film se navíc pokouší o cosi mezi taškařicí na klasické abbottocostellovské téma, ale zároveň se snaží i jakous takous vlastní verzi Jekylla a Hydea, jenže jen vytahují ta nejhloupější klišé starých variací, čili to nefunguje ani jako potenciální parodie. Nebýt Karloffa, nemá smysl se vůbec dívat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea“ ukazuje, že ani Bud Abboott a Lou Costello vždy nepřišli s komedií, která by byla skutečně dechberoucí. A tohle je zrovna jede z těch případů. Není to vyloženě špatné, ale tahle dvojice to umí mnohem lépe. Jako kdyby si tady nechali pro sebe malý prostor a ani ten nedokázali pořádně využít ku prospěchu filmu. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Příběh se odehrává ve viktoriánské Anglii. Abbott a Costello jsou dva cajti vyhození od policie za to, že se nechali zmlátit sufražetkama. No a aby získali zpátky místo, tak se rozhodnou dopadnout monstrum, které terorizuje Londýn. Jekylla a Hydea hraje Boris Karloff. Je to docela fajn komedie, i když nijak výjimečně vtipná. Obsahuje plno ohraných fórů jako třeba to s tou otáčecí knihovnou a podobně. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Nepodarený pokus o spojenie A+C s Jekyllom (Karloff) a Hydom (kaskadér Eddie Parker). Film obsahuje iba niekoľko veselých scén. Hlavnou devízou filmu (ak to devízou môžeme nazvať) sú špeciálne efekty. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama