Reklama

Reklama

Šťastně vdaná

(seriál)
  • Japonsko Wataši no šiawase na kekkon (více)
Trailer 5

VOD (1)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Doma ji týrali a chtěli se jí co nejdřív zbavit. Po boku budoucího mocného manžela ale Miyo začne objevovat svoje pravé já i dosud skryté schopnosti. (Netflix)

Videa (17)

Trailer 5

Recenze (7)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

V úvodních epizodách jsem byl z této Popelky značně nadšen. Pak ale mé nadšení poněkud ochablo, protože pokud něco nemám rád, tak ufňukané jedince s nedostatkem sebevědomí a Miyo velmi, velmi dlouho nějaké sebevědomí hledala. Každá epizoda má jen 20 minut a čekat celý týden na díl, ve kterém hlavní hrdinka hledá a nenajde - to nadšení nepřidá. Finálně ale dávám 4 hvězdy, protože závěr byl fajn a bylo věrohodné, že Popelka našla odvahu tak, jak to ukázali (a že po mnoha letech týrání ve staré rodině nedokázala změnit charakter mávnutím kouzelného proutku). Chci to vidět ještě jednou, v kuse. A těším se na druhou sérii! ■ Po druhém vidění na mě příběh působí kompaktněji a povaha hlavní hrdinky již tolik neirituje. ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extrémne dobrá Popoluška, ktorá si chytí za srdce nejedného fanúšika anime a už ho nepustí, lebo Watashi no Shiawase na Kekkon je anime, kde sa vynikajúco pracuje s emóciami. ()

Reklama

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Romantická pohádka, která hodně klame tělem. Začíná totiž jako reálně historické zobrazení podřízeného postavení japonské dívky a postupně se proměňuje v infantilně primitivní fantasy plné dědičných nadpřirozených schopností (jako například vrhání ohně a blesků), lidožravých duchů a stupidních intrik. S Mijo nelze nemít soucit, protože je opravdu těžce sociálně deprivovaná a romantická linka se zdánlivě chladným snoubencem je docela povedená, ale pochválit mohu jen několik prvních epizod. Pak se to, zejména v druhé polovině, zvrhne v pohádkově klišovitý cringefest s výhradně účelovými dějovými zvraty. ()

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zhruba po sedmém díle jsem začala ztrácet zájem i trpělivost. Začátek byla fajn adaptace Popelky. Ale postupně to najelo do otravných a ukňouraných kolejí. Miyo je věčně omdlévající chudinka, která mluví a chová se, jako by neustále čekala výprask, i když už dávno nemusí. A její nastávající, který ze začátku vypadal jako tajemný drsňák se postupně začne chovat jako přerostlá chůva. A to je zkrátka nuda. Tady je ta slow burn romance tak pomalá, že ji vlastně ani nezaregistrujete. Protože se mezi těmi dvěma pořádně nic neodehraje, i když se anime celou dobu snaží tvářit, že ano. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Extrémně frigidní anime bez jediné pusy (ano, tento spoiler si nenechte ujít, abyste zbytečně nečekali). Jak psal už někdo jiný, na začátku se mi to líbilo a pak to začala být přeslazená nuda. 2,5* ()

Galerie (292)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama