Reklama

Reklama

Le Saut à la couverture

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní
Francie, 1895, 1 min

Obsahy(1)

Skupina asi šesti mužů drží záchranou plachtu, do které skáče mladý a odvážný velké salto. Všichni jsou nakonec spokojeni s úsměvem ve tváři. (RadimFišer)

Recenze (15)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Je to vlastne pokračovanie kratučkého výjavu Le Saut à la couverture, kde parta chlapíkov v bielom drese skákala po koňovi, ktorému sa to evidentne nepáčilo. Ešte v ten deň nakrútili aj tento kúsok. Chlapi si vyberú za obeť jedného člena a v plachte s ním hádžu ako by to bola trampolína. V skrytom rohu sa na tom s plného hrdla smeje nejaký okoloidúci alkáč (herec samozrejme) Je však tak skrytý, že keby ma na to komentátor neupozornil, nevšimol by som si ho. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele

Film mě nechává lehce na rozpacích. Nevím, jestli mám potřebnou tělocvičnou kvalifikaci, abych mohl hodnotit první natočený kotrmelec. Ano mám. Dělám si z vás srandu, stejně jako si z toho dělají srandu všichni zúčastnění, kteří musí držet plachtu, aby do ní skočil ten kluk salto. Kdyby ji při skoku pustili na zem, tak by se z toho stala legenda a první gag by nebyl Pokropený kropič, ale salto. Bohužel to již nezměníme. ()

Reklama

Reklama