Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v Anglii druhé poloviny 18. století. Mladá schovanka šlechtice Lorda Mortimera se po otřesné návštěvě v blázinci, vedeném panem Georgem Simsem (Boris Karloff), rozhodne pacientům pomoci k lepším životním podmínkám. To se samozřejmě nelíbí krutému řediteli a proto je dívka sama shledána nepříčetnou a odsunuta mezi blázny. (liquido26)

(více)

Recenze (2)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Solidní, ale příliš ukecané a průhledné drama vytahuje na lehký nadprůměr tradičně uhrančivý Boris Karloff. Jinak ale slabší lewtonovina. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Příběh se odehrává v Anglii 2. poloviny 18. století. Mladá schovanka jistého šlechtice se po otřesné návštěvě blázince, vedeného Borisem Karloffem, rozhodne pacientům uvnitř pomoci k lepším životním podmínkám. To se samozřejmě nelíbí krutému řediteli blázince, a proto je dívka sama shledána nepříčetnou a odsunuta mezi blázny. ___ Hodně se mi líbilo ztvárnění dobové Anglie, příběh sám o sobě taky nebyl špatný, ale bohužel hororová atmosféra byla nulová a jediným "strašidelným" elementem zůstává tradičně dobrý Boris Karloff. ()

Reklama

Reklama