Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce, čo chce, toto je film pre mňa. Teda, nie, že by som miloval romantiku, ale Ben Stiller a Jennifer Aniston ako pár - Wow! Jennifer mám rád už od Friends a Bena Stillera mám rád už minimálne kvôli jeho úlohe Gaylorda vo Fotríkovi. Celkovo ide o vydarenú, nenáročnú, ale zábavnú komédiu, kde je najlepším aktérom aj tak Phillip Seymour Hoffman. /80%/ ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná komédia, v ktorej chýbalo zvracanie ( bolo len spomínané ) .... Prečo ? Lebo tam bolo prdenie, grganie, súlož, škrabanie vajec a k "dokonalosti" mu chýbali len tie zvratky .... Fakte je ten, že som šťal od smiechu pri športových kreáciách PS Hoffmana a ulietaval som na francúzskej výslovnosti Hanka Azariu .... Nudíte sa doma ? Nemáte prebudené mozgové bunky na rozmýšľanie ? Pustite si ten film ....!!! ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se fakt jenom pobavit. U amerických komedií z poslední doby (které se mnohdy pyšní slušnou návštěvností) musí ale člověk počítat se stále vyšším procentem tzv. "nechutných" vtípků. Nechci říct, že se sem tam nějakému nezasměju (tady dokonce hodně :), ale co je moc..... To se vážně bude procento fekálních vtipů zvyšovat donekonečna? To používání inteligentního vtipu zůstalo jenom na Evropě ? ... Škoda, tohle se víckrát vidět nedá. Je to průměr, ale tři hvězdy je moc... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prostá průměrná komedie s hercem, od kterého bych to asi málo kdy čekal. Ale i to se stává. Ben Stiller je herec, kterého mám vcelku rád. Jeho filmy většinou jsou po vztahové stránce dost destruktivní. A obstojně je to i ve filmu Riskni to s Polly. Docela příjemně se na to kouká, tedy pokud se chcete párkrát pousmát a jinak sledovat vztahy, vztahy, vztahy. Jennifer Aniston na tom není jinak. Když už nějaký film, tak hlavně s komediálními, citově zaručenými chvilkami, které ne že by byly špatné, ale jsou prostě velice průměrné. A přitom se k sobě docela hodí. Jediný, co mě dokázalo vytočit, tak to, že si tvůrci vzali námět z jedné epizody seriálu Přátel a to ten, když si Ben Stiller dělá seznam pozitiv a negativ a nedokáže si vybrat mezi dvěma paničkama. No co, na komedii je to příliš průměrné a vtípky také nehířící i když je vidět, že se snaží. Bohužel zdá se mi, že marně. --- Co ta modřina? - Dobrý, akorát trochu bolí - Kdo by čekal, že se po tobě budou procházet komodští draci. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie se sympatickými herci v hlavních rolí. Neříkám to často, ale myslím si, že by filmu prospěla delší stopáž z důvodu většího seznámení s postavami. Během těch 90 minut jsem si k Reubenovi ani Polly nedokázal vytvořit takoví vztah, abych jim výrazněji fandil. Filmu také chybí větší počet vtipných scén a hlášek. Riskni to s Polly je oddechová záležitost, kterou tvůrci vymysleli přes během oběda. I tak se jedná o film u kterého se nudit nebudete a pobaví vás. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)
  • Budova, ze které Leland van Lew vyskočí je AT&T Tower v Los Angeles. Nejvyšší mrakodrap ve městě. (don corleone)

Reklama

Reklama