Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Recenze (246)

golfista 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem se fakt jenom pobavit. U amerických komedií z poslední doby (které se mnohdy pyšní slušnou návštěvností) musí ale člověk počítat se stále vyšším procentem tzv. "nechutných" vtípků. Nechci říct, že se sem tam nějakému nezasměju (tady dokonce hodně :), ale co je moc..... To se vážně bude procento fekálních vtipů zvyšovat donekonečna? To používání inteligentního vtipu zůstalo jenom na Evropě ? ... Škoda, tohle se víckrát vidět nedá. Je to průměr, ale tři hvězdy je moc... ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Varovnou statistikou vybavený sucharský pojišťovák Bena Stillera a kosmopolitní ze dne na den žijící holčina Jennifer Aniston se k sobě jako x-tá totálně se nehodící dvojice nakonec hodili. Čekala jsem něco v duchu trapného Božského Bruce, ale ti dva, na které je příjemný pohled i v civilu, mě mile překvapili. .......A taky postava Bryana Browna a Hoffmanův "Ježíš". ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Typická průměrná romantická komedie. Párkrát se člověk zasměje, chvílemi se nudí, ale celkově se celkem dobře pobaví. Jen mi nesedělo množství fekálních vtípků, které bych čekala v nějaké hrubozrnné komedii, nikoli v romantice s Benem Stillerem. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Teda pokud se jedná o mě, já bych to s Polly klidně risknul, stačilo by se kouknout na tu její prdelku a riskoval bych jak nepříčetnej. Samotný film má v sobě docela dost obstojnýho humoru, hlavně v první části, jak už to u podobných typů filmů bývá zvykem. Třeba to chcaní s Alecem u mušlí, založený vlastně pouze na zvuku mě zbořilo jak podsvinče, teda takovou techniku chcání jsem fakt nepobral. A nebo ten teatr kolem etno jídla provoněl vtipem celej můj pokoj. Ben si může podobný typ filmu nechat tetovat, protože jsou už takovou součastí jeho vlastního já. Jennifer, krom toho že bych si s ní chtěl zatancovat salsu a to i když jí vůbec neumím, ale tu ochmatiku jejího zadku při salse bych určitě zvládnul taky a dokonce s bravurou těch největších salsích mistrů, tak krom toho považuju Jennifer za jednu z nejtalentovanějších sexy komiček stříbrného plátna, takže s ní já nemám problém vůbec v žádný romantický hihňárně a jak říkám, pohled na její zadek ve mě probouzí spousty romantických myšlenek. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Prostá průměrná komedie s hercem, od kterého bych to asi málo kdy čekal. Ale i to se stává. Ben Stiller je herec, kterého mám vcelku rád. Jeho filmy většinou jsou po vztahové stránce dost destruktivní. A obstojně je to i ve filmu Riskni to s Polly. Docela příjemně se na to kouká, tedy pokud se chcete párkrát pousmát a jinak sledovat vztahy, vztahy, vztahy. Jennifer Aniston na tom není jinak. Když už nějaký film, tak hlavně s komediálními, citově zaručenými chvilkami, které ne že by byly špatné, ale jsou prostě velice průměrné. A přitom se k sobě docela hodí. Jediný, co mě dokázalo vytočit, tak to, že si tvůrci vzali námět z jedné epizody seriálu Přátel a to ten, když si Ben Stiller dělá seznam pozitiv a negativ a nedokáže si vybrat mezi dvěma paničkama. No co, na komedii je to příliš průměrné a vtípky také nehířící i když je vidět, že se snaží. Bohužel zdá se mi, že marně. --- Co ta modřina? - Dobrý, akorát trochu bolí - Kdo by čekal, že se po tobě budou procházet komodští draci. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $88,097,164Tržby Celosvetovo $171,963,386║ Nájde sa tu zopár uletených momentiek ale ináč nič prevratné sa nedeje, prevažne dosť suché, žánrovo prevarené. /55%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Don't You (Forget About Me) ,2. Everything's Alright ,3. Hey Mama ,4. Hey Sexy Lady ,5. Jamming/Punky Reggae Party ,6. Let's Do It Again ,7. Luv Me, Luv Me ,8. What's The Buzz ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie je to tak, ako vyzerat. Ty nevieš predstavit ten moj oheň v nohavici.“ V produkcii Dannyho DeVita (v ktorého čiernej komédii Tú starú treba zabiť v roku 2003 Ben Stiller hral) vznikla vydarená romantická komédia. Miestami síce troška nechutná, ale zato jej režisér má vzácny talent na výber aj tých najepizódnejších roličiek. Stiller predvedie ďalšiu zo svojich úžasných tanečných exhibícií, Jennifer Aniston sa so svojou dezorientovanou fretkou tiež nestratí + je k dispozícii plejáda magických podporných úloh (veľmi vulgárny nadriadený Alec Baldwin, spaľujúci francúzsky učiteľ potápania Hank Azaria, neuveriteľný Philip Seymour Hoffman ako stroskotaný herec v teplákoch). Aj tak sa mi ale v kútiku srdca najviac páčil Stillerov filmový otec Bob Dishy, ktorý toho, pravda, veľa nenarozpráva. Ale keď už, stojí to zato. P.S. Po prvom zhliadnutí som mal úprimnú chuť dať 80%. Potom to prešlo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Teda podle traileru jsem cekal vetsi jizdu. Jasne, ma to svoje spickovy vtipny momenty, ale jinak je to vicemene prijemna, ale nicim vybocujici romanticka komedie, kterejch se kazdej rok urodi spousta. Nicmene Stiller a Aniston jsou prijemna dvojka a Hoffman ve vedlejsi roli je spravnej dobytkar. Lepsi 3*. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Mám rád Bena Stillera i Jennifer Anistonovou. Klidně bych se s nimi podělil o poslední krabičku cigaret a kdyby hodně smutně koukali, možná bych jim i daroval ledvinu. Ale ani kdyby po sobě stříleli nebo metali porcelánem, neuvěřím, že jsou pár. Sourozenci klidně. Nejlepší přátelé beze všeho. Ale životní partneři ani náhodou. No a jestliže tohle základní jiskření nefunguje, nemůže fungovat ani scénář, který na ničem jiném nestaví. 40 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Analyzuji životní rizika. Bát se je má práce." Reuben je opatrnej. Jako já. Asi proto mi připadá trochu nudnej. Ale kolem něj to žije naprosto báječně. Nejvíc mi nandával kámoš baskeťák Sandy, jehož "a do díry" mě dostávalo naprosto spolehlivě. Pak je tu nepojistitelnej magnát Leland, nudistickej potápěč Claude nebo zmatenej fretkáč Rudolph a ti byli prostě dokonalí. A nakonec jsem si nechal živel zvanej Polly. S tou by bylo radost riskovat, ale obávám se, že se na ni stojí dlouhá fronta. Takže než na mě dojde řada, tak si to rozdám na jachtě s Lisou v ploutvích a pokusím se vydejchat zjištění, co znamená rčení - mít bahno na hřišti. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

I když romantický komedie zrovna dvakrát nemusim, tak u tohohle filmu jsem se docela zasmál. Sice je to stokrát ohranej příběh o tom, jak se dva úplně odlišný lidi nakonec daj dohromady, ale je to celkem nabitý humorem. Někdo možná nepřekousne, že humor má občas tak trochu fekální charkter a několik scén se odehrává na hajzlu, ale mně tohle nevadí. K tomu jsou ve filmu různý bizarní vedlejší postavičky jako neúspěšnej herec Philip Seymour Hoffman nebo francouzskej nudista Hank Azaria. Prostě slušná komedie, která utekla jako voda. Momentální hodnocení 58% je dost nespravedlivý. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Další romantická komedie s Benem Stillerem, všechny tyhle komedie s nim jsou dost podobný, ale je to zábavný, i když tohle méně a koukat se na to vždycky dá ()

choze 

všechny recenze uživatele

Sucharský Stiller a chaotická Aniston ně jako pár bavili, i když jsem se skoro nezasmál. A bod za závěrečné vyznání lásky. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller, jakožto profesionální analyzátor rizik a analízátor zadku Bosse Baldwina, může v tuctové romantické komedii zkalkulovat pravděpodobnost vašeho smíchu z následujících momentů: P.S.Hoffman Superstar 1,75:1, analyzátor vlhkosti turistek Hank Azaria 2,25:1, slepá fretka vrážející do zdi 6,5:1, Ben vlhčící si pleť upoceným trupem chlupatého basketbalisty 7:1, syndrom dráždivého střeva a jeho audio následky po etnickém jídle 12:1. Průměrný bžunda faktor Hamburgova filmu tak činí 5,9:1, což dle mezinárodních tabulek znamená, že to s Polly máte risknout maximálně jednou.. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.8/10] | me: Nudné a nezáživné. Dosť hlúpe a unavujúce. Celkovo "komédia" na štýl on-ona, ktorých už bolo neúrekom, ale táto patrí na tie najnižšie priečky. Humor je slabý a dej nie je ničim zaujímavý. Pár krat za film som sa zasmial, ale nie pretože sa jednalo o skvelú situáciu, ale pretože scéna bola zrazu aj jemne vtipná (čo sa celkovo stálo veľmi málo krát) v porovnaní s celkovým nábojom a atmosférou filmu. Stiller je výborný komik, ale toto mu nevyšlo, ... nie ani tak jeho vynou ako nudnou réžiou. Aniston je peknučka, ale to je všetko. Dve hviezdičky dávam za jeden, či dva komické momenty a peknú Jennifer. Inak slabá - priemerná komédia o ničom. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté téma, tentokrát s komediantskou hereckou smetánkou. Ben Stiller v další romantické roli, stejně jako Jennifer Aniston. Philip Seymour Hoffman opět v podpůrné roli, která drží celý film v jakž takž průměrné rovině. Největším přínosem filmu bylo paradoxně obsazení Aleca Baldwina do role Stillerova vedoucího, díky které (snad) dostal typově naprosto stejnou roli v seriálu 30 Rock, kde předvádí svůj životní výkon. Výskyt fekálního humoru na film se Stillerem či Anistonovou je nebývale častý, nedosahuje však takových výšin, aby to film nějak výrazně kvalitativně srazilo dolů. Celkově vzato, další průměrný film ve filmografiích výše uvedených herců. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Šablonovitá oddychovka, ktorá disponuje z omnoho väčším potenciálom, než čo využilo samotné prevedenie. Potápač s vtákom onhivákom a slepá fretka to rozhodne nezachráni, a tak je tu ďalšia rutina na všedné sobotné večery. A to s týmto obsadením človeka dosť nasere. Ps: Tie pasáže s Jesus Christ Superstar sú však poriadnym úletom :D ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Bolo to také milé. Chudákovi, večnému smoliarovi Benovi neviem odolať a tie jeho nezmyselné trapasy, keď sa v očiach žien, ktoré chce okúzliť, večne znemožní :) ()

Reklama

Reklama