Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ťažko ešte povedať niečo nové, keď tu v komentároch vidím takmer rovnaké názory ako je ten môj. Dobre som sa pobavila, niektoré scény by som síce s kľudným svedomím oželela (záchodové potiaže), ale nevtieravý humor toho zvyšku je naozaj očarujúci. Ľudské vlastnosti, sparodované sympatickým a humorným spôsobom poháňajú film k lepšej pozerateľnosti, než je priemer romantických komédií v mojom prípade a k tomu ostatne enormne prispievajú najmä vedľajšie postavy. Že sa stretli také mená ako Philip Seymour Hoffman, Alec Baldwin, Bryan Brown a Hank Azaria v komických rolách, to je hotová lahôdka. Bez nich by Riskni to s Polly bolo o ničom... 3,5* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zábavná komedie o tom jestli si vybrat holku co nás podvede se svalnatým potápěčem na líbankách nebo raději randit s Jennifer Aniston. Samozřejmě je lepší Jennifer. Kdo mi ale v tomto filmu opět neunikl byl skvělý P.S. Hoffman. Jak to ten herec prostě dělá že dokáže své postavy neuvěřitelně zvyditelnit ať už hraje v čemkoliv. Jako další skvělá volba se zde ukazuje Alec Baldwin. Jinak komedie je to koukatelná, snad jen si tvůrci mohli odpustit některé ty fekální výlevy. Chudák Ben Stiller. 50% ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Polly průměrná komedie, kde B. Stiller je stále a tentýž B. Stiller. Vtipné ani moc ne, romantické spíš vůbec než málo. Navíc mi tento snímek přijde dost vynucený. Na druhou stranu, když si tento film pustíte odpoledne při zašívání, či žehlení u TV není to tak špatné. Je to hranice mezi 2 až 3 hvězdama. Avšak protože jsou mnohem větší hrůzy, přikláním se spíš k té vyšší variantě. Ale rozhodně žádná sláva. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté téma, tentokrát s komediantskou hereckou smetánkou. Ben Stiller v další romantické roli, stejně jako Jennifer Aniston. Philip Seymour Hoffman opět v podpůrné roli, která drží celý film v jakž takž průměrné rovině. Největším přínosem filmu bylo paradoxně obsazení Aleca Baldwina do role Stillerova vedoucího, díky které (snad) dostal typově naprosto stejnou roli v seriálu 30 Rock, kde předvádí svůj životní výkon. Výskyt fekálního humoru na film se Stillerem či Anistonovou je nebývale častý, nedosahuje však takových výšin, aby to film nějak výrazně kvalitativně srazilo dolů. Celkově vzato, další průměrný film ve filmografiích výše uvedených herců. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Nech si hovorí kto chce, čo chce, toto je film pre mňa. Teda, nie, že by som miloval romantiku, ale Ben Stiller a Jennifer Aniston ako pár - Wow! Jennifer mám rád už od Friends a Bena Stillera mám rád už minimálne kvôli jeho úlohe Gaylorda vo Fotríkovi. Celkovo ide o vydarenú, nenáročnú, ale zábavnú komédiu, kde je najlepším aktérom aj tak Phillip Seymour Hoffman. /80%/ ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Bok po boku se hlavní představitelé Jeniffer Aniston a Ben Stiller objevili také ve 22. díle 3. série seriálu Přátelé (od r. 1994). (Mish.k.a)
  • Reuben napíše dopis, ve kterém srovnává Polly s Lisou. Dopis najde Polly a je z toho hádka. Stejnou pointu má i jeden díl Přátel, kde je Rachel srovnávána se současnou přítelkyní Rosse. (don corleone)
  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)

Reklama

Reklama