Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejúčinnější tajnou zbraní tohoto filmu je Will Ferrell. Will Ferrell, jehož excentrický herecký projev zachraňuje nejednu zdánlivě nudnou scénu. Will Ferrell, jehož dvouminutový hysterický pláč je tak trapný, až začne být vtipný. Will Ferrell - herec, který dokáže "utáhnout" celý film a zastínit přitom všechny své kolegy. Will Ferrell, jehož jméno si zaslouží být napsáno na začátku čtyř po sobě následujících vět. 80% Zajímavé komentáře: pshimi, anais ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kedysi som tento film zbožňoval. Celý ten mix debility a neuveriteľného nadhľadu pre mňa fungoval dokonale. Čo aj čakať od prvého spojenia dvojice McKay a Ferrell. Pravdou je, že keď sa na to pozriem teraz tak mám pocit, že to zostarlo. Stále sa na tom dá zasmiať a stále to má pamätné momenty, ale nebavil som sa tak ako kedysi. Myslím si, že je to hlavne vďaka Christine Applegate, ktorú naozaj nemusím. Rudd a Carell neprekonateľný a psík Baxter patrí medzi najlepších duchovných radcov vôbec. ()

Reklama

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne vtipná komédia, ktorá je miestami tak trápna až je vtipná. Will je geniálni komik a zvyšok spravodajskému týmu, mu skvelo sekundujú. Výborný námet, scenár a herci. Už sa teším na dvojku. PS: Vedeli ste že San Diego, objavili Nemci v roku 1904 a v nemčine to znamená veľrybia vagína?! Tržby filmu Tu ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Frat Pack v téměř plném složení v ujeté, ovšem nadmíru zábavné komedii. Příběh jednoho trochu, no dobře trochu víc ujetého zpravodajského týmu z města "Velrybí vagíny" z dob, kdy lidé ještě věřili všemu co bylo řečeno v televizi. Pokud se vám komedie s individui kolem tohoto uskupení (ne)líbí, tak je tuto rovněž záhodno (ne)vidět. ()

Grran 

všechny recenze uživatele

Film který je místy tak špatný, až vám to vyloudí úsměv na tváři, ne nezačnete se smát, jen se nad tím pousmějete.. a na tomto je celý dělaný, špatné vtipy, přehrávání a naprosto iracionální chování postav... opravdu kdyby to nebylo takto schválně natočené odpad je jasnou volbou, každopádně pro ty co se nespokojí s americkou moderní zábavou a chtějí inteligentní odpočinkovou komedii, těm tento film za sebe doporučit nemůžu ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Ronova poznávací značka je "IM #1" (I´m number one - Jsem jednička). (DaViD´82)
  • Ve filmu se objevuje i mnoho herců z kultovního Apatowova seriálu Machři a šprti. Nejsou však ani uvedeni v titulcích. Kupříkladu tedy lze zahlédnout Setha Rogena jako kameramana na kočičí "módní" show. (DaViD´82)
  • Při rvačce na ulici je 23 lidí. (spiderpig)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama