Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (13)

  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ určen šestou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,6 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)
  • Při rvačce na ulici je 23 lidí. (spiderpig)
  • Původně měl být producentem Paul Thomas Anderson. (spiderpig)
  • Ve filmu se objevuje i mnoho herců z kultovního Apatowova seriálu Machři a šprti. Nejsou však ani uvedeni v titulcích. Kupříkladu tedy lze zahlédnout Setha Rogena jako kameramana na kočičí "módní" show. (DaViD´82)
  • Mexický restaurant, který navštíví Veronica se jmenuje "Escupimos en su Alimento". Což ve španělštině znamená "Pliveme do vašeho jídla". (DaViD´82)
  • První nástřel scénáře pojednával o letadle plném zprávařů, které se srazí s jiným letadlem a následně nouzově přistane v horách. Zjístí se, že druhé letadlo bylo plné opic a výbavy pro bojová umění. To vedlo k souboji ke kanibalismu dohnaných zprávařů s po zuby ozbrojenými opicemi. (DaViD´82)
  • Ronova poznávací značka je "IM #1" (I´m number one - Jsem jednička). (DaViD´82)
  • Tvůrci natočili tolik scén, že jim i po sestříhání prodloužené verze, stále zbývala dobře polovina stejně kvalitního materiálu. Vzhledem k velkému komerčnímu ohlasu filmu byla z těchto vystřižených scén sestavena "alternativní" verze snímku. Ta vyšla pod názvem Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie. (DaViD´82)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama