Reklama

Reklama

Zátoka ticha

Trailer

Obsahy(1)

Sam nemůže zapomenout na den, kdy byl zbit ve škole třídním rváčem Georgem. Ani jeho starší bratr Rocky nechce, aby zapomněl. Společně se svými nejlepšími kamarády Rocky naplánuje pro George nevinný vtípek s lekcí pokory. Plán se však tragicky zvrtne a všichni musí projít skutečnou lekcí o nesení odpovědnosti za své činy. Snímek o přátelství, toleranci a odpuštění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Rory Culkin sice nikdy nedosáhnul slávy a úspěchů jako jeho starší brácha Macaulay a možná proto jsem byl na tenhle film tolik zvědavej.. je to film o tom, jak se může dětská legrácka změnit v tragédii a během pár minut změnit několika lidem život.. na Zátoce ticha se mi líbilo dětský obsazení když nepočítam několik dospělých herců ve vedlejších rolích.. rozjelo se to hned na začátku a od chvíle co přijeli k řece jsem už jenom napjatě sledoval jak skončí výlet týhle dětský skupinky.. možná jedno z nejlepších dramat co jsem kdy viděl.. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Od tohoto kousku jsem čekal něco víc, něco jinýho. Film má určitě dobrou dramatickou atmosféru, ale já bych si teda druhou polovinu, po zásadním zvratu, představoval jinak. Tohle mě teda příliš nezaujalo, ne snad proto, že by tomu chyběly silný chvilky (o ty není nouze), ale spíš pro ten koncept, který bych přivítal spíš v jiným duchu. 60% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Krásně melancholická nezávislárna, takové nezávislácké Stůj při mně chce se říct. Sugestivní vláčné vyprávění, atmosféra ticha před bouří, perfektně obsazené a odehrané a velmi citlivě zrežírované a ohudebněné. Our love is beautiful od Ethana Golda si budu broukat ještě hodně dlouho. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Väčšinu času nudné a nezáživné. Námet a myšlienka boli dobré, no čo z toho, keď to autori nedokázali rozvinúť do niečo dramaticky lepšieho, niečoho čo by chytilo za srdce. To spytovanie svedomia bolo plytké a bez nejakej hlbšej myšlienky, ktorá by diváka dokázala rozhodiť a prinútiť popremýšľať, pričom záver mi prišiel dosť zbrklý. Hudobná stránka bola ale dobrá, no to na dobrý film nestačí. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

venison 

všechny recenze uživatele

Atmosférou poetického mládí podtrženém tragickou událostí tohle (bohužel) neprůbojné drama vzdáleně připomíná Kingovo "Stůj při mě".. "Zátoka ticha" se může pochlubit poctivým příběhem, super atmosférou a báječnými hereckými výkony vycházejících hvězd.. Jediné, co mne kapku zamrzelo byl příliš uspěchaný konec.. "Zátoka ticha" by si rozhodně zasloužila dvojnásobnou stopáž, ve které by se mohli tvůrci vyřádit také v soudní síni.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama